ASUS DSL AC55u modem ile bağlantım yurt dışı gösteriyor

kaşkolludayı

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, günlerdir bu konuyu araştırıyorum. Sorunum şöyle, 1 ay öncesine kadar D-Smart'ın verdiği stok modemi kullanıyordum. Şimdi ASUS DSL AC55u modem aldım, gerekli kurulumları yaptım diğer modemi iade ettim. Sitelere giriş yapmaya çalıştığımda yurt dışından giriş yapmak için oturum açın diyor, hız testi yaparken de bağlı server i helsinki ya da tallinn de gösteriyor. PUBG oyununu açtığımda kararsız ağdan dolayı ban yiyorum, çözüm için yapılanlar şu şekilde ISP müşteri hizmetleri arandı. Çözüm yok, tavsiyeler bilgisayarınıza baktırın veya modem de sorun olabilir dediler. Bilgisayar temiz kurulum ile format atıldı sorun düzelmedi, ASUS destek arandı. Alt sürümler denendi, çözüm olmadı. Modemde herhangi bir sorun olmadığı ASUS destek tarafından sağlandı, bilgisayarın proxy ayarları kapalı denendi s. Orun yine aynı, otomatik olarak ayarladım yine aynı. Evimde başka bir internet var, cihazlardan o internet ile bağlandığım zaman bu sorun yok ama ASUS modemin bağlı olduğu D-Smart internetine bağlandığım zaman PC telefon sorun hep aynı yurt dışından bağlı gösteriyor. Elimde başka bir VDSL modem olmadığı için değiştirip bakamıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-13 152019.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-13 152019.png
    36,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı