ASUS DSL-AC55U modemle internet kesintiye uğruyor

trgtckr

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Veri Giriş Personeli
Önceden Türk Telekom'un verdiği modemle sorunum yoktu. Wi-Fi az çekiyordu ve basitti. Ve karar aldım, tavsiye üzerine performans modem olarak seçtiğim ASUS DSL-AC55u modemi satın aldım.

Aldığım Modem Görseli

Kurulumunu gerçekleştirip ASUS web sitesi üzerinden güncelleme dosyasını indirip modemi güncel hale getirdim.
Arayüz modem takip ve benzeri her ayrıntısına bayıldım.

İnternet bazen kesiliyor. Bilgisayar ağ bağdaştırıcı ekranında internet var görünüyor ama tarayıcılarda hiçbir yere girilmiyor. Çözüm bulamadım. Ayarlarıyla alakalı mı diye reset atıp tekrar kurdum ama arada bu başıma geliyor.

Bu arada işletim sistemim son güncelleme ile Windows 11 oldu bilginize sunarım.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, illaki başına gelen olmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modemin benzerini kullanıyorum, bu seride kesinti oluyor, ben de güncelliyorum ara ara bazı sürümlerde sıkıntı oldu ama şuan sorun yok. Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Modemi güncel tutmak mantıklı olabilir ama sıkıntı aşırı ise farklı bir sürümünü kurabilirsiniz.

Bu modemin benzerini kullanıyorum, bu seride kesinti oluyor, ben de güncelliyorum ara ara bazı sürümlerde sıkıntı oldu ama şuan sorun yok. Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Modemi güncel tutmak mantıklı olabilir ama sıkıntı aşırı ise farklı bir sürümünü kurabilirsiniz.
Bu arada ben güncellemeleri kendi uygulamasından yapıyorum, arada sıkıntı çıktığı zaman resetlemeyi filan da uygulamadan yapıyorum isterseniz kullanabilirsiniz. Play Store, App Store

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı