Görünüşe göre Acıbadem pop noktasında tamamen bir kayıp var. Ama senden rica etsem önerdiğim programı çalıştırırken PingPlotter açık olmasın. O program ben de açık olduğu zaman Windows Tracert testi bile sapıtıyor. Valorant'a gelince, tamamen saçmalıktan ibaret. Çünkü PingPlotter üzerinden değerlendirme yapsaydık eğer, senin ciddi ciddi genel anlamda paket kaybı sorunun var demektir. Peki Valorant dışında misal Online bir yayın izlerken sorun yaşıyor musun? PingPlotter'a göre yaşaman gerekiyordu
Ama eminim yaşamıyorsun. Valorant ile benim de sorunlarım vardı ve bana da aynı program ile test etmemi istediler. İnatla kendi sunucularının yetersizliğini kabul etmiyorlar, ısrarla internet sağlayıcı mı aramamı istiyorlar, sorun ya modemdeymiş ya da abonesi olduğum internet sağlayıcısındaymış
Bak sen şu işe...Pardon ama ben CS:GO'da 100 ping alsam bile mermilerimde Valorant gibi kekemeler yapmıyor, frame atmıyor sıktığım mermiler, ya da Online Twitch yayını izlerken bağlantım kekelemiyor. PingPlotter varsayılan IP adresimde şu an %70 üzeri paket kaybı olduğunu İddia ediyor. Böyle bir şey olsaydı kanser olurdum gerçekten