Çözüldü ASUS DSL-AC750 Sürekli İnternet Kopması ve Sarı Ünlem

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aqua Spiritus

Decapat
Yer
Izmir
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. ASUS DSL-AC750 modem kullanıyorum ve sürekli kopmalar yaşıyorum. Sarı bir ünlem var bastığım da "Your DSL (Digital Suscriber Line) seems unstable. We strongly recommend that you submit feedback to our Support team." diyor. Kopmaların bu hatayla ilgisi var mı ve çözümü var mı? Sorunun çözümünü bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun. Kullandığım internet dsmart.

Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle merhabalar. ASUS DSL-AC750 modem kullanıyorum ve sürekli kopmalar yaşıyorum. Sarı bir ünlem var bastığım da "Your DSL (Digital Suscriber Line) seems unstable. We strongly recommend that you submit feedback to our Support team." diyor. Kopmaların bu hatayla ilgisi var mı ve çözümü var mı? Sorunun çözümünü bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun. Kullandığım internet dsmart.

Eki Görüntüle 430703

Eski yazılımı yükle düzelir.. Aşağıdan indirebilirsin...

( Diğer modeller için adres: https://www.asuswebstorage.com/navigate/a/#/s/7E4C665AF3BD431DA086190A55796D24Y
Asus_Ayar_TAM.jpg

Sonra Yönetim >> DSL Ayarlarını resimdeki gibi yap..

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    37 KB · Görüntüleme: 1.052
Hat değerlerin normal görünüyor bu değerlerde kopma yaşamaman lazım. Hangi firmayı kullanıyorsun? Modeme giren hat kablosu sağlam mı? Arada splitter var mı?

Firmware sürümüm 1.1.2.3_674. ama kontrol dediğimde son sürüm diyor.
Evet doğru AC51 de 750 olarak geçiyor ondan karıştırdım. Son sürüm kullanıyorsun. Hat kablosunu kontrol edin.

Hat değerlerin normal görünüyor bu değerlerde kopma yaşamaman lazım. Hangi firmayı kullanıyorsun? Modeme giren hat kablosu sağlam mı? Arada splitter var mı?
D-Smart kullanıyorum. Hat kablosu sağlam ve splitter yok. Büyük ihtimalle D-Smart yüzündendir. Bazı D-Smart kullanan kişilerde bu durumu yaşıyormuş.
Yardımınız için teşekkürler. Yakın zaman da süper online'a geçmeyi planlıyorum, D-Smart pişmanlıktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modemin aynısından bendede var yıllardır kopmayan internetim bu modemi aldıktan sonra kopmaya başladı günde en az 20 defa kopuyor gözlemlediğim kadar garantiye gönderdim geri geldi firmware vs yapıldı yine aynı sorun...
Modemi kapatıp açınca internet ve adsl ışıkları yanmıyor modem arayüzüne giriş yapamıyorum modem donuyor resetde işe yaramıyor firmware denedim oda fayda etmesi asusun sitesindeki yönergeleri uygulamama rağmen iade edicem yakışmadı böyle bir markaya bu modem

Eki Görüntüle 430703

Eski yazılımı yükle düzelir.. Aşağıdan indirebilirsin...

( Diğer modeller için adres: https://www.asuswebstorage.com/navigate/a/#/s/7E4C665AF3BD431DA086190A55796D24Y
Asus_Ayar_TAM.jpg

Sonra Yönetim >> DSL Ayarlarını resimdeki gibi yap..

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı