ASUS DSL AX82U kurulumu bağlantı kesildi

Sağlayıcılar normalde @turk.net ve benzeri tarzından kurulum için kullanılacak kullanıcı adı ve şifre verir ve bu genelde modemin altında yazanla aynı olmaz. Sözleşmenizde yazıyorsa veya direkt Türk Telekom'u arayarak öğrenmeye çalışın isterseniz.

Bu görselleri de göndermek istedim acaba burlarda bir hata görüyor musunuz bu arada sadece DSL girişine kablo taktım yani WAN olan bölüm boş çünkü internet VDSL ve bu aparat modem modu ile çalışıyor yanılmıyorsam doğru mu yaptım?

Dosya Ekleri

• 20230922_182229.jpg
    20230922_182229.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 20230922_182242.jpg
    20230922_182242.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 31
Bu görselleri de göndermek istedim acaba buralarda bir hata görüyor musunuz bu arada sadece DSL girişine kablo taktım yani WAN olan bölüm boş çünkü internet VDSL ve bu aparat modem modu ile çalışıyor yanılmıyorsam doğru mu yaptım?
Her şey doğru olduğunda hala daha bağlanılmıyor ve bağlanılmasına rağmen hata var diyorsa en basit sebeple kurulum kullanıcı adı ve şifresi yanlış yazıldığındandır. Dediğim gibi isterseniz sözleşmelerinizi, maillerinizi kontrol edin orada yazmıyorsa arayın.

Her şey doğru olduğunda hala daha bağlanılmıyor ve bağlanılmasına rağmen hata var diyorsa en basit sebeple kurulum kullanıcı adı ve şifresi yanlış yazıldığındandır. Dediğim gibi isterseniz sözleşmelerinizi, maillerinizi kontrol edin orada yazmıyorsa arayın.

Tamamdır teşekkür ederim o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı