Asus DSL-N10E modem wi fi bağlanamıyorum

sabertooth

Hectopat
Katılım
6 Mart 2013
Mesajlar
25
Asus DSL-N10E modem wi fi bağlanamıyorum. Çok kolay kurulum yaptım ama iPad yada mobil tel şifreleri düzgün yazmama rağmen kimlik denetimi hatası veriyor. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
Şifrede Türkçe karakter kullanamazsınız. Ayrıca şifre büyük küçük harfe duyarlıdır. Şifreyi düzgün girdiğinize emin olun. Ayrıca bağlanmak için doğru ağı seçtiğinize de amin olun. Ağ adında da Türkçe karakter olmasın.
 
Şifrelerimde Türkçe karakter mevcut değil. Büyük Küçük harf söz konusu değil. Kimlik denetimi hatası oluştu diyor. Bir kaç kez sıfır kurulum yapmama rağmen hep aynı hata. Fırm ware güncelledim son sürüm euro paketini durum yine aynı. 1.15. Türkçeye döneyim dedim bir önceki sürümü yüklemedi kaldık 0 modemle başbaşa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı