ASUS DSL-N16 modem istenilen performansı vermiyor

Cerberus5395

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba dostlar.

Evimde ASUS DSL-N16 kullanıyordum 2 ay öncesine kadar. Modem bozuldu yenisi geldi vs. ama aşırı yavaş çalışıyor modem zaten zar zor kurulumunu yaptım çalışmıyordu ne yaptıysam düzgün çalışmıyor.
Evde ZyXEL WMG1312 modem de var şu an onu kullanıyorum fena değil ama ASUS'tan aldığım performansı vermiyor.
Evimde 75 MB internet var ASUS modemle 50'den aşağı hiç düşmüyordu.

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar.

Evimde ASUS DSL-N16 kullanıyordum 2 ay öncesine kadar. Modem bozuldu yenisi geldi vs. ama aşırı yavaş çalışıyor modem zaten zar zor kurulumunu yaptım çalışmıyordu ne yaptıysam düzgün çalışmıyor.
Evde ZyXEL WMG1312 modem de var şu an onu kullanıyorum fena değil ama ASUS'tan aldığım performansı vermiyor.
Evimde 75 MB internet var ASUS modemle 50'den aşağı hiç düşmüyordu.

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Merhaba yeni modem arızalı olabilir ASUS yetkili servisine bu bilgiyi verirseniz yeni modem gönderebilirler. ASUS müşteri temsilicisi no: 0850 522 2787.

Merhaba yeni modem arızalı olabilir ASUS yetkili servisine bu bilgiyi verirseniz yeni modem gönderebilirler. ASUS müşteri temsilicisi no: 0850 522 2787.
Ben hayatımda asus kadar bilgisiz bir yer görmedim arıyorum arızayı söylüyorum bir şeyer geveleyip bize gönderin diyorlar.

Ben hayatımda ASUS kadar bilgisiz bir yer görmedim arıyorum arızayı söylüyorum bir şeyer geveleyip bize gönderin diyorlar.

Sizi anlıyorum genellikle onlar öyle yapıyor ürünü istiyorlar hiçbir şey olmamış gibi geri size gönderiyorlar olabiliyor internet altyapı markanız nedir?

Sizi anlıyorum genellikle onlar öyle yapıyor ürünü istiyorlar hiçbir şey olmamış gibi geri size gönderiyorlar olabiliyor internet altyapı markanız nedir?
Ben ilk yolladım modemi yapıldı denilerek tekrar bana yollandı ama aynıydı hiç bir şey değişmemişti, ikinci yolladığımda değiştiler bu seferde modem yavaş. Türk telekom altyapısında türknet kullanıyorum ekipler geldikten sonra internet hızım arttı biraz şuan 20-30mb arası alıyorum.
Asus modemimle 2 ay önce 75mb alıyordum en kötü 50 oluyordu

Ben ilk yolladım modemi yapıldı denilerek tekrar bana yollandı ama aynıydı hiçbir şey değişmemişti, ikinci yolladığımda değiştiler bu sefer de modem yavaş. Türk Telekom altyapısında TurkNet kullanıyorum ekipler geldikten sonra internet hızım arttı biraz şu an 20-30 MB arası alıyorum.
ASUS modemimle 2 ay önce 75MB alıyordum en kötü 50 oluyordu.

Anlıyorum dediğim gibi bu yeni modemde de sorun olabilir. Eğer maddi imkanınız varsa internetiniz değiştirmenizi önerebilirim bende Türk Telekom'dan az çekmedim :D şu an Turkcell kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı