Asus DSL-N16 Şikayetleri

Her sorunu kullanıcı hatası olarak lanse eden teknik servis çalışanları gibi cevap vermekten vazgeçin. Belki sen sorunu idrak edemiyorsun? Belki hiç bir test yapmadın. Tüm teknoloji forumlarında ve satış siteleri yorumlarında ürünle ilgili kötü yorumlar ve benzer sorun yaşayan kullanıcılar var. Senin ürününde bir sıkıntı olmadığı tüm bunları görmezden gelmemizimi bekliyorsun? Ürünü tavsiye etmiyorum. Alacak kullanıcılar bu sorunların olduğunu bilerek tercih etsinler.
Bana diyorsan ben hep ASUS modem aldım,1 kere bile sıkıntı yaşamadım. Emin ol ki sıkıntı yaşayacak birisi olsa ilk ben yaşarım.

Ayrıca kullanıcı hatası falan demedim. Elindeki modem sıkıntılı dedim.

Sizde önünüze geleni teknik servis çalışanı etmeyin.

Bu fanboylar iflah olmaz. Boş yorumlara cevap vermiyorum. Dikkate almaya değmez. Kendileri üründeki sorunları farketmedikleri için ürünün sorunsuz olduğunu düşünüyorlar.

Technopat incelemesinden önce (23 Ocak 2015) N14-U aldım. En ufak sorun ile karşılaşmadım. Firmaların bazı ürünleri sorunlu olabiliyor ama bu o serideki tüm ürünlerin sorunlu olacağı anlamına gelmez.

Belli bir modeldeki ürünlerde benzer sorunlar sıklıkla yaşanıyorsa ürünün kronik sorunları vardır. Kurduğunuz cümle bile kendi içinde çelişiyor. Corsair VS serisi güç kaynaklarında yaşanan ses sorunu modem dışında örnek olabilir. MSI nasıl uygun fiyata kaliteli ekipman üretemiyorsa, ASUS düzgün modem ÜRETEMİYOR. Sorunları çözmesi gereken firmware sürücüleri daha fazla sorunu yol açıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uluslar arasi forumlari turkceye cevirim mediatek islemci li modemleri ararstirirsaniz bu chipsette bu sorunlarin oldugunu goreceksiniz ttnetin verdigi modem de en ufak bir hiz dusme ve de kopma sorunu olmuyor cunku broadcom chipset kullaniliyor kimse fanboyluk yapmiyor ben ilk defa asus aldim 5 gun kullandim ve bu surede surekli bu sorunla karsilastim teknik servis sorunu bulamamis ki yazilim yukleyip bana geri gonderdiler daha sorun cozme de bile yetersizler bize nasil hizmet vermesini bekleyebiliriz stabil olsun yazilim destegi vermesinler ama surekli yazilim destegi veriyor diye bu onu iyi bir modem yapmiyor malesef aldim aldigimada pisman oldum urun geldiginde teslim almayacagim tekrar oldugu gibi geri gonderecem tekrar garanti ye iade talebi red edildi cunku yasal hak dogana kadar urunu geri gonderip duracagim kisasa kisas cunku para kolay kazanilmiyor malesef 300 lira para verdik sonucta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı