ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.065 Makaleler 7 Çözümler 6 16 Temmuz 2020 #21 CillianMurphy dedi: Biraz kafanı şişirdim ama son bir sorum olacak. Şuan ADSL kullanıyorum. VDSL'e geçene kadar, ADSL tarifesinde kullanabilir miyim? Bu arada cevapların için teşekkürler. @ahmed ensar Genişletmek için tıkla... Profil ayarlarını doğru yaparsan evet kullanabilirsin.
CillianMurphy dedi: Biraz kafanı şişirdim ama son bir sorum olacak. Şuan ADSL kullanıyorum. VDSL'e geçene kadar, ADSL tarifesinde kullanabilir miyim? Bu arada cevapların için teşekkürler. @ahmed ensar Genişletmek için tıkla... Profil ayarlarını doğru yaparsan evet kullanabilirsin.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 19 Temmuz 2020 #22 ahmed ensar dedi: Profil ayarlarını doğru yaparsan evet kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum burası otomatik mi olacak? IP adresi atanamadı diyor.
ahmed ensar dedi: Profil ayarlarını doğru yaparsan evet kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum burası otomatik mi olacak? IP adresi atanamadı diyor.