ASUS DSL N16p modemde internet kopuyor

dVrst

Hectopat
Daha fazla  
Belirtmiş olduğum modemde her 10 dakikada bir internet kesiliyor.
Eski yazılım sürümlerine dönmek istiyorum ama yeni donanım yazılımı dosyası geçersizdir. Başlıklı hata alıyorum.
Dosya uzantısı: .trx

İşaretlediğim yerlere girerek bir SS alıp buraya atar mısınız? sıkıntı Hatınızdada olabilir.

Dosya Ekleri

• 1626537467681.png
    1626537467681.png
    138,7 KB · Görüntüleme: 83
Dsl modülasyonunuz dışında bir problem göremedim kopma olması için,Yönetim>Dsl Ayarı kısmına girip Hatınızın ADSL olduğunu düşündüğüm için Adsl Settings kısmındaki değerleri resimdeki gibi yapıp DSL Modülasyonu kısmındaki Auto Sync-up değerini Adsl2+ yapın. altyapınızda sıkıntı olabilir veyahut başka bir modem ile deneme imkanınız var ise test etmeniz yararınıza olur.

Dosya Ekleri

• 1626545662531.png
    1626545662531.png
    88,7 KB · Görüntüleme: 82
DSL modülasyonunuz dışında bir problem göremedim kopma olması için, yönetim>dsl ayarı kısmına girip hatınızın ADSL olduğunu düşündüğüm için ADSL settings kısmındaki değerleri resimdeki gibi yapıp DSL modülasyonu kısmındaki Auto Sync-up değerini ADSL2+ yapın. Altyapınızda sıkıntı olabilir veyahut başka bir modem ile deneme imkanınız var ise test etmeniz yararınıza olur.

Dediğiniz ayarları yaptım eğer tekrar kopma yaşarsam modem değiştireceğim.
Yardımınız için çok teşekkür ederim.
DSL modülasyonunuz dışında bir problem göremedim kopma olması için, yönetim>dsl ayarı kısmına girip hatınızın ADSL olduğunu düşündüğüm için ADSL settings kısmındaki değerleri resimdeki gibi yapıp DSL modülasyonu kısmındaki Auto Sync-up değerini ADSL2+ yapın. Altyapınızda sıkıntı olabilir veyahut başka bir modem ile deneme imkanınız var ise test etmeniz yararınıza olur.

Yeni modem alma kararı aldım iki modem var ama hangisi daha iyi sizlere sormak istedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı