ASUS DSL-N16P SNR ve Hız Yönetimi

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Herkese iyi geceler diliyorum. Benim şöyle bir sorunum var, önceki eski modemim Airties AIR6271 modeliydi. SNR ve hız oranını oldukça iyi yönetebiliyordu ancak eskiydi ve bozuldu. Ben de haliyle yeni modem aldım ASUS DSL-N16P model. Ancak aldığımdan beri SNR Margin ve buna bağlı olarak hız problemleri falan yaşamaya başladım. Bir kapayıp açıyorum hızım 9500 Kbps. Bir açıp kapatıyorum hızı 10300 Kbps. Bir açıp kapatıyorum hızım 9100 kbps. Daha geçenlerde 12288 kbps alıyordum. Anlayamıyorum bir türlü sorun modemde olabilir mi? Modem üstünde ne gibi ayarlamalar yaparak bu değerleri stabil hale getirebilirim? Aşağıya görselleri bıraktım. İlk 2 görsel ASUS DSL-N16P ve en alttaki görsel Airties modemim. Aynı altyapıda daha fazla desteklediğine eminim hatta.
Not: Altyapım ADSL ve paket ise 16 Mbps Ultranet Limitsiz.

Son düzenleme:
Ah dostum VDSL ben de isterdim ama altyapı sadece ADSL ve sözde tüm altyapılar VDSL olacaktı. Ayrıca biliyorum anlık olduğunu. Ama AirTies modem 7/24 bu değerlerdeydi yani ortada bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Napmalıyım ki yeniden stabil hat değerlerine kavuşayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…