Gruffdream
Femtopat
Merhabalar, ben ASUS 1660 Ti Dual OC kullanıyorum. 1 yıl oldu ama bazı oyunlarda fan sesi artıyor. Ama şimdi daha sıklıkla oldu. Sebebi nedir?
Ekran kartı ısındığından dolayı fanlar dolayısıyla daha hızlı çalışıyor. Bu kadar.Merhabalar, ben ASUS 1660 Ti Dual OC kullanıyorum. 1 yıl oldu ama bazı oyunlarda fan sesi artıyor. Ama şimdi daha sıklıkla oldu. Sebebi nedir?
ama eskiden en ağır oyunda bile olmuyordu ve ses bir anda artıp azalıyor öyle sürekli bir ses gelmiyor ve artık daha sıklıkla geliyorEkran kartı ısındığından dolayı fanlar dolayısıyla daha hızlı çalışıyor. Bu kadar.
Oyun içi ısı değerlerini takip edip kendiniz özel olarak fan hızı ayarı yapabilirsin. Overclock yaptıysan da eğer ısınıyor olabilir. Sıcaklıklarını paylaşırsan daha iyi olur. Sonradan artmasının sebebi de toz oluşması olabilir.ama eskiden en ağır oyunda bile olmuyordu ve ses bir anda artıp azalıyor öyle sürekli bir ses gelmiyor ve artık daha sıklıkla geliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.