ASUS Dual GTX 1660 Super Evo nasıldır alınır mı?

GeforceHesap

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ASUS Dual GTX 1660 Super kullanan var mı nasıl kart ısınma problemi falan olur mu?
Önceden kullandığım RX 580 fazla ısınıyordu ve bozuldu. Isınma sorunu olmaması en büyük önceliğim. MSI GTX 1660 Super Gaming'le fark olur mu?
Sistemim:
AMD Ryzen 5 2600.
Gigabyte B450M S2H anakart.
16 GB XPG RAM.
240 GB JD SSD.

Frisby 600W kasa.

Ben güncel olarak kullanıyorum gayet memnunum fanlar %40-50 civarı dönerken kart %95+ kullanımda 65-69 derece arası.

Alınır.

Amazon Türkiye'de 2.100 TL şu an, alabilirsiniz.
Bu fabrika OC'suz sürümü, ve GDDR5 yazıyor (bildiğim kadarıyla bütün "Super" ekran kartları GDDR6 ama).
Benim kullandığım bu;

Hocam büyük oyunlar oynamayı düşünüyorum ısınmaması güzelmiş.Performansı nasıl oyunlarda ?
Spesifik olarak merak ettiğiniz bir oyun varsa ve oynamışsam yazabilirim. 1080p oyunculuk için en ideal kartlardan biridir bence, sistem isteyen oyunlarda genelde ultrada fps'im 60-70 altına inmiyor.
Evet

Kafam karıştı sizinkiyle amazondaki farklı mı şimdi
Benimki linkini attığım ASUS'un resmi sitesindekinin aynısı, kutusu ve özellikleri.
Muhtemelen. Çünkü 1660 Super GDDR6 bellek kullanıyor, düz 1660'ta GDDR5 bellek vardı.

@Emre88 Fabrika çıkışlı O.C'li olsa da performans açısından çok fark olmuyor. Ayrıca siz düz 1660 kullanıyorsunuz, Super değil.
Kartın boost hızı 1860MHz yazıyor, ama oyun sırasında kendi 1950-1965MHz'lere kadar çıkıyor. Bunun üstüne bir de 150MHz manuel eklenirse 1660Ti ve 1070'i arkasına alıyor rahatlıkla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı