ASUS Dual OC RTX 3060 vs Zotac Twin RTX 3060 vs TUF RTX 3060

O modelin yoktur o zaman fazla incelemesi demek oluyor
Valla Asus Dual 3060 oc ile arasında bu zotac AMP White editionun 200 tl fark var hocam bilemedim hiç Zotac’ı bilmediğim için pek soğuğum aslında burada daha iyi diyor ama Asus Dual’ı birçok sistemde de gördüm kullanıyorlar daha geçen ay Recep abi sistem yapmıştı Asus Dual ile bilemedim siz ne yapardınız arkadaşlar?
Asusu seviyorum beğendiğim bir marka Recep abinin de kullandığı sistemde Asus Dual rtx 3060 OC sürümü var Zotac alıpta 1-2 yıl sonra ekran kartından ötürü ne bileyim yanma olabilir başka sorunlar yaşamak istemiyorum muhtemelen yaşatmaz galiba ama bilmiyorum

Vallahi ASUS Dual 3060 OC ile arasında bu Zotac AMP white Edition'un 200 TL fark var hocam bilemedim hiç Zotac'ı bilmediğim için pek soğuğum aslında burada daha iyi diyor ama ASUS Dual'ı birçok sistemde de gördüm kullanıyorlar daha geçen ay Recep abi sistem yapmıştı ASUS Dual ile bilemedim siz ne yapardınız arkadaşlar?
ASUS'u seviyorum beğendiğim bir marka Recep abinin de kullandığı sistemde ASUS Dual RTX 3060 OC sürümü var Zotac alıp da 1-2 yıl sonra ekran kartından ötürü ne bileyim yanma olabilir başka sorunlar yaşamak istemiyorum muhtemelen yaşatmaz galiba ama bilmiyorum.

Hangisi ucuz ise onu alın bence siz ben serin çalışan bir kart istediğim için gidip Aorus Elite aldım.
Ama siz daha ucuz olanı alıp üstüne işlemci alma şansınız var o yüzden ucuz olanı tercih edin.
Zotac kötü bir marka değil diye biliyorum hatta kendim GTX 1050 Zotac kullanmıştım yaklaşık 4 yıl hiçbir defa olsun sorun yaşamamıştım ama teknoloji şans isi gider Zotac alırsınız sorun yaşamazsınız ROG STRIX alırsınız sorun yaşarsınız bu birazda şans işi dediğim gibi.
Ben senin yerinde olsam eğer işlemciyi R5 5600X almayacaksam o ekstra parayı verir TUF alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı