ASUS Dual RTX 3060 alınır mı?

2060 Super aorusdan memnun değildim ben yaz ayları geldi geleli kart furmark testinde oyunlarda %100 iken 81/82 dereceyi görüyordu %90 fan hızında ben birde bu kartı alırken (1 yıllık kart) 1k ekstra para verdim gaming x strix dengi soğutmaya sahip dendigi için aldım ama nerede yanından bile geçmiyordu bendeki o yüzden memnun değildim yani gidip 1k ucuza ventus veya windforce modlei alabilirdim zaten onlar bu derecelerde çalıştığı için her neyse sıcak çalıştığı için sattım zaten şimdi yine gidip aynısının olmasını istemiyorum o yüzden Amazonu takip edip arkadaşın dediği fiyata gaming x Trio modelini denk getirirsem anında sipariş vereceğim

Hocam kart stokta fark ettiniz mi bilmiyorum: GeForce RTX 3060 Gaming X TRIO 12G ekran kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Aynen Amazon Almanya üzerinden almışsınız gibi düşünün ama ödemeyi TR üzerinden yaptığınız hiçin hem TL cinsinden, hem de taksitle ödeme şansınız oluyor. Garantilik bir durumda da Amazon Almanya üzerinden garanti süreci başlatıyorsunuz, size kargo fişi oluşturup kartı göndermenizi falan istiyorlar. TR'deki ömür törpüsü satıcılardan daha iyi bir hizmet alacağınız kesin en azından.

Ben o linkleri ara ara takip ediyorum olur da denk gelirsem sizi etiketleyip atarım buraya stoğu çabucak bitmezse tabii :)

Geldi bile @_efsane 😀

Sağolun hocam Amazonu çok severim zaten mükemmeldir kendileri her neyse verdiğiniz linki 15 30 dakikada bir kontrol edeceğim denk geldiği an sipariş vereceğim.

Mesajınızı gördüm hesaba girdim sepete ekleyeceğim stok bitti 😄😄 bendeki şans işte.

Son düzenleme:
2060 Super Aorus'dan memnun değildim ben yaz ayları geldi geleli kart FurMark testinde oyunlarda %100 iken 81/82 dereceyi görüyordu %90 fan hızında ben bir de bu kartı alırken (1 yıllık kart) 1K ekstra para verdim Gaming X STRIX dengi soğutmaya sahip dendigi için aldım ama nerede yanından bile geçmiyordu bendeki o yüzden memnun değildim yani gidip 1K ucuza Ventus veya Windforce modlei alabilirdim zaten onlar bu derecelerde çalıştığı için her neyse sıcak çalıştığı için sattım zaten şimdi yine gidip aynısının olmasını istemiyorum o yüzden Amazon'u takip edip arkadaşın dediği fiyata Gaming X Trio modelini denk getirirsem anında sipariş vereceğim.

Sizde sorun olabilir FurMark'ta 74 derece üstünü görmedim.

Ben linki daha önce attım ama Technopat'ın sistemi sağolsun attığım mesajı yeni mesaj olarak atmak yerine son attığımı editleyerek paylaşıyor haliyle siz de linki fark edemediniz. 50 tane forumda yazdım sadece Technopat'ta gördüm bu olayı çok saçma gerçekten. Neyse takibe devam 😄

Sizde sorun olabilir FurMark'ta 74 derece üstünü görmedim.

Eve olabilir bende o dereceleri görsem hiç dert etmezdim zaten 3 canlı hayvan gibi kart ısındığı için canımı sıktı halbuki ısınmasın diye de ekstra o kadar para vermiştim 😄 neyse artık demin gördüm 6700TL'ye Gaming X Trio onu kaçırmam kaybım yok hatta kartı 7K ya sattım onu alırsam mükemmel olur satıcıda amazon.de garantiside var teslerde 58 60 dereceyi geçmiyor daha ne istiyeyim.
Ben linki daha önce attım ama Technopat'ın sistemi sağolsun attığım mesajı yeni mesaj olarak atmak yerine son attığımı editleyerek paylaşıyor haliyle siz de linki fark edemediniz. 50 tane forumda yazdım sadece Technopat'ta gördüm bu olayı çok saçma gerçekten. Neyse takibe devam 😄
Olabilir doğrudur neyse ama dediğiniz gibi devamlı giriyorsa bir gün geç sipariş etmem koymaz bana ben o fiyata alayımda onu gerisi umrumda değil 😄 teşekürler tekrardan şuan PC yok ekran kartı olmadığı için telefomdan takip ediyorum zor oluyor tabi ama alacağım onu pes etmiyorum

Eve olabilir bende o dereceleri görsem hiç dert etmezdim zaten 3 canlı hayvan gibi kart ısındığı için canımı sıktı halbuki ısınmasın diye de ekstra o kadar para vermiştim 😄 neyse artık demin gördüm 6700TL'ye Gaming X Trio onu kaçırmam kaybım yok hatta kartı 7K ya sattım onu alırsam mükemmel olur satıcıda amazon.de garantiside var teslerde 58 60 dereceyi geçmiyor daha ne istiyeyim.

Olabilir doğrudur neyse ama dediğiniz gibi devamlı giriyorsa bir gün geç sipariş etmem koymaz bana ben o fiyata alayımda onu gerisi umurumda değil 😄 teşekkürler tekrar şu an PC yok ekran kartı olmadığı için telefomdan takip ediyorum zor oluyor tabii ama alacağım onu pes etmiyorum.

Hocam 2.5k artırısan ASUS GeForce TUF RTX3070TI O8G Gaming 8GB GDDR6X 256bit OC 2xHDMI 3xDP Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar 3070 Ti var.

Evet fiyat güzelmiş bir an düşündüm ama 2.5k çok para onun yerine Ryzen 5 3600X satıp 5600X alıp sıvı soğutucu almak daha iyi olur sanki 3060'ı alıp. Almam sanırım 3070 Ti'yi güzel kart ama çok fark var arada.
Aynen bu da oldukça uygun fiyat ama geçenlerde dh forumda alanlarınkini iptal ediyordu Amazon niyeyse stok hatası var sanırım o üründe. Üstelik 10500'dü insanlar aldığında şimdi 1200 TL daha ucuzlamış.

Hocam dakika başı bakıyorum bu 3060 Gaming X Trio'ya bugün tekrar girer mi stoğa.
Evet fiyat güzelmiş bir an düşündüm ama 2.5k çok para onun yerine Ryzen 5 3600X satıp 5600X alıp sıvı soğutucu almak daha iyi olur sanki 3060'ı alıp. Almam sanırım 3070 Ti'yi güzel kart ama çok fark var arada.

Hocam dakika başı bakıyorum bu 3060 Gaming X Trio'ya bugün tekrar girer mi stoğa.
@deMarc Hocam biraz önce girdi stoğa hemen ekledim sepete ve siparişi verdim kart bilgileri adresimi kaydetmiştim öncesinde, ama karttan hiç bir ücret çekmedi (kart kargoya verildiğinde çekiyor deniliyor onu biliyorum) ama normalde çok küçük bir miktar kontrol amaçlı çekmesi gerekmiyormuydu bilginiz varmı bu konuda

Son düzenleme:

@deMarc Hocam biraz önce girdi stoğa hemen ekledim sepete ve siparişi verdim kart bilgileri adresimi kaydetmiştim öncesinde, ama karttan hiç bir ücret çekmedi (kart kargoya verildiğinde çekiyor deniliyor onu biliyorum) ama normalde çok küçük bir miktar kontrol amaçlı çekmesi gerekmiyormuydu bilginiz varmı bu konuda

Yok hocam Amazon Avrupa siparişi sayıldığı için anında çekmiyor, bazen 3-4 saati bazen birkaç günü bile bulabiliyor. Tahminim bugün gün içinde en geç yarın ücretini çeker. Hayırlısı olsun şimdiden 😁

Yaklaşık 40 dakika önce çekti hocam ama tahmini teslim 06/08 Eylül diyor 2 ay beklemek çok zor olacak bilgisayarsız.
Tekrar sağ olun siz demeseydiniz muhtemelen daha pahalıya patlayacaktı bana masraf.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı