ASUS Dual RTX 3060 Ti RDR 2'de 86 derece

Laptoplarda 90 dahi normal fakat 3060 Ti için 70-75 normal diye biliyorum. Belki 85 normaldir o ayrı fakat ayarlarınızı yine de düşürün ve kontrol edin.

Hangi ayarı yükseltip hangi ayarı düşüreceğimi falan bilmiyorum bu GeForce exprience da performans ayarında Max 80 derece yaptım işe yaramadı ne yapmam lazım.

Kusura bakmayın yazmışsınız ama görmemişim başta. O işlemcinin o kadar ısınması bana fazla geldi hele de o frekansta. Acaba kasa içi hava akımı nasıl bir problem olabilir mi?

Kasa içi hava akımı galiba kötü ama ben stock fanda bu kadar yüksektir diye düşünüyorum.

Oyun içi ayarları düşürün veya ekran kartı yazılımınız var ise (üreticinin sunduğu, Gigabyte, asus v.b gibi) oradan sınırlamayı deneyin

Hangi ayarı yükseltip hangi ayarı düşüreceğimi falan bilmiyorum bu GeForce exprience da performans ayarında Max 80 derece yaptım işe yaramadı ne yapmam lazım.

Kasa içi hava akımı galiba kötü ama ben stock fanda bu kadar yüksektir diye düşünüyorum.
Kendim 3600x ile stock fanda oyunda 70 dereceleri görüyordum ki kart 4.4 ghz ye çıkıyor ve AMD daha çok ısınıyor olarak kabul ediliyor. O yüzden ilginç geldi.

Oyun içi ayarları düşürün veya ekran kartı yazılımınız var ise (üreticinin sunduğu, Gigabyte, asus v.b gibi) oradan sınırlamayı deneyin

Kendim 3600x ile stock fanda oyunda 70 dereceleri görüyordum ki kart 4.4 ghz ye çıkıyor ve AMD daha çok ısınıyor olarak kabul ediliyor. O yüzden ilginç geldi.
Gpu tweak lll indirdim de yapmam gereken ayarlar ne acabaa

Gpu tweak lll indirdim de yapmam gereken ayarlar ne acabaa
Kendim o programı kullanmadığım için yanlış yönlendirmek istemem ancak ben Gigabyte'ın yazılımında power limitini düşürerek (biraz da performans kaybıyla) soğuma sağlıyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı