Asus Dual RX 580 4 GB alınır mı?

FedeRico-M

Kilopat
Daha fazla  
  • İşlemci: Intel(r) Core(tm) i7-3770
  • Anakart: ASUS P8z77-V PRO
  • Cooler Master GX-2 80Plus 750W
  • G.Skill 16 GB Ripjaws RAM
  • Ekran Kartı: ASUS GTX 560 Ti
ASUS ROG STRIX RX570 almaktı fakat 580'nin fiyatı uygun geldi sizce alınır mı? Sistemde bir sıkıntı olur mu?
Ayrıca 8 Pin CPU kablosu yok bu sorunu en sağlıklı nasıl çözerim?

Şimdiden teşekkürler.
8 Pin CPU kablosu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmeyen adamları dinleme güzel kardeşim bak şimdi bahsettiğin modelin soğutması o kadar kötü ki. İnternetten açıp inceleyebilirsin. Küçücük bir blok var altta, hatta fanlardan birisinin altında blok yok bile. Ha alacağın kart az güç tüketen, az ısınan bir kart olsa tamam diyeceğim ama zaten çipte sıkıntılı. Bak her gün ya RX570 ya da RX580 arıza konuları açılıyor burada. Abartısız her gün açılıyor. Bunları bil, kart alacaksan ona göre al. Sürpriz yaşama sonrasında. Ha benim tavsiyem ne söyleyeyim GTX1650 Super çıkacak onu bekle derim. Efsane bir kart olacağını düşünüyorum.

yaklaşık 1.5 senedir bu kartı kullanıyorum ısı değerleri rx e göre iyi bence. ryzen2600 ve 3200 16gb ram ile kullanıyorum cod mw de yüksek ayarlarda multiplayer ortalama 90*95 fpslerdeyim. Kart iyi bence fiyata göre ancak işlemciye emin olamadım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı