Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Yok artık, bu forumda sıfır olarak RX580 öneren bir kişi bile bulamazsın. RX580'de 5 yıllık mimari var, stok olarak 175W çekiyor ve Driver'ları halen stabil değil. GTX1650 Super ise henüz 1 yıllık mimariye sahip ve 75W güç çekiyor. Driver ve oyun optimizasyonu ise AMD'ye nazaran çok daha iyi.
Arkadaş, o kart şu an yalnızca ikinci el olarak 1000₺ bandında alınabilir bir kart. Sıfır alınabilirliği kalmadı artık. Ayrıca GTX1650 Super ile aynı fiyata almış, hatrı sayılır bir fark olsa anlarım ama o fiyata asla alınmaz o kart.
Arkadaş, o kart şu an yalnızca ikinci el olarak 1000₺ bandında alınabilir bir kart. Sıfır alınabilirliği kalmadı artık. Ayrıca GTX1650 Super ile aynı fiyata almış, hatrı sayılır bir fark olsa anlarım ama o fiyata asla alınmaz o kart.
Kart 2017 çıktı doğru, fakat GCN mimarisi 2015'ten beri var. Ben 5 yılı mimarinin çıkış süresi olarak belirttim, lütfen mesajları tam olarak anlayıp yorum yapın.
Fanboy değilim ama sizin cahilliğinizi yaşınıza veriyorum.
Kart 2017 çıktı doğru, fakat GCN mimarisi 2015'ten beri var. Ben 5 yılı mimarinin çıkış süresi olarak belirttim, lütfen mesajları tam olarak anlayıp yorum yapın.