ASUS Dual RX 580 WattMan hatası

hellyeahcuz

Kilopat
Yer
Çanakkale Merkez
Daha fazla  
Meslek
Vodafone Çözüm Ortağı Baz İstasyonu Teknisyeni
Başlıkta yazdığım ekran kartını kullanıyorum ve WattMan hatası almaktayım. İnternetteki çoğu çözüm yöntemlerini uyguladım ekran kartını teste tabii tuttum VRAM'leri zorladım stress testi yaptım hiçbir sorun yok. Ama bir keresinde FurMark testi yaparken 10. dakikada ortada dönen şeyin grafikleri bozuldu ve PC açılırken ekranın üst köşesinde çizgi şeklinde piksel bozukluğu oluyor ve bazen Radeon Software üzerinden MHz ayarlarken ekrandaki tüm pikseller bozulup ekran gidip geliyor ve gidip gelince düzeliyor RAM'leri değiştirdim PSU değiştirdim çözüm bulamadım anakarttan şüpheleniyorum artık kartı garantiye gönderdim sorun yok deyip geri gönderdiler anlamadım yardımcı olur musunuz sizce sorun anakartta olabilir mi başka ne gibi sorun olabilir. Garantiye gönderdim fakat karttan görüntü alıp geri gönderdiklerini düşünüyorum böyle bir şey mümkün mü kafayı yiyeceğimm artık WattMan hatasını bir türlü gideremedim yapmadığım şey kalmadı her türlü çözümü denedim WHQL driver de işe yaramadı tek çare anakartı değiştirmekte kaldı sanırım sizce anakartı değiştirmeme gerek var mı şu an anakartımdan görüntü alıyorum 650W 80 Plus Bronze sertifikalı PSU kullanıyorum anakartım B450M S2H ve ASUS TUF B450M Gaming Plus II anakartına geçmeyi düşünüyorum belki sorunum çözülür diye. Ne yapmalıyım @Recep Baltaş abi eğer konuyu görebiliyorsan lütfen yardımcı olur musun? Çıldırma derecesine geldim artık ve hatayı bazen veriyor bazen vermiyor 1 gün vermiyor 1 gün veriyor ne yaptığını kendisi de bilmiyor 2 gün almıyorsam diğer 1 gün alıyorum. Ve ayrıca 1360MHz olan ekran kartım Radeon Software de 1088 MHz'e düşüyor ve üstüne çıkartmama izin vermiyor bazen 1360 oluyor.

Dosya Ekleri

• adsız.png
    adsız.png
    206 KB · Görüntüleme: 44
Bende 570 var aynı sorunu çok uzun süredir yaşıyordum bu ayarı yaptıktan sonra 1 aydır sorunsuz kullanıyorum. Kime önerdiysem sorunu çözüldü. Sende deneyebilirsin.

Performans düşüşü yaşar mıyım bu ayarı yaptıktan sonra?

Çok fazla performans düşüşü yaşamazsın. Ben gayet memnunum. Photoshop bile sorunlu çalışıyordu daha önce tüm sorunlarım çözüldü şu an.

Umarım bende de işe yarar. Kartı garantiye gönderdim sorun yok deyip geri gönderdiler ve ek olarak da WattMan hatalarının SSlerini eklemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı