Asus Dual RX580 4GB OC Edition Overclock

Timing level üstteki mesajda eklediğim fotoğrafta görülüyor. 1900'e alıp tekrar deniyorum. Bu arada konudan biraz sapmış olacağız fakat O.C hakkında bilgili birisini görünce sormak istedim açıkçası. Ryzen 5 2600 işlemcim var. Boost özelliğini kapatmadan 3.8GHz'ye kadar stabil çıkarabildim. Bu hızın üzerine boost özelliği çalışıyor mu? Yani boost özelliği de açıldığı zaman 3.9GHz'nin üzerine çıkabilir mi işlemcim?

@MuhammedSC Manuel overclock yaptıysanız 3.8GHz'de çalışır. PBO açıksa eğer 3.9'a kadar ulaşır. Voltajı biraz arttırıp 4-4.2 falan deneyin isterseniz.

Son sorumu da sormak istiyorum. Eğer bu Bellek OC'sinin üstüne GPU frekansını artırırsak bir sıkıntı yaşar mıyız ?

@varexta Problem olmaz. Stabil olduğuna kanaat getirdiysen ufak oynamalar yapabilirsin core clock üzerinde.
Tamamdır çok teşekkür ederim yardımlarınız için iyi geceler Bir sıkıntı çıkarsa da bütün ayarları varsayılan hale getiririm yeterli olur sanırım

Merhabalar ekran kartım aynısı buradan yapabilme olasılığım var mı, yapılabilirse nasıl? Yardımcı olabilir misiniz? Birkaç oyunda yeterli performansı alamıyorum. Gerektiğini düşünüyorum overclockun.

@a7qq Sol alttaki bellek zaman ayarını timing level 2 yapın. Maks. frekans hızını da kademe kademe arttırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…