Asus Dual RX580 4GB OC Edition Overclock

@MuhammedSC 1900 deneyin isterseniz. 1900 girin, Timing Level'i 2'ye çekin ve restart atın. Sonra üstte yazdığım taktikle test edebilirsiniz. 2000MHz efektif olarak 8000MHz olarak çalışır. Girdiğiniz değeri 4 ile çarpın.
Timing level üstteki mesajda eklediğim fotoğrafta görülüyor. 1900'e alıp tekrar deniyorum. Bu arada konudan biraz sapmış olacağız fakat O.C hakkında bilgili birisini görünce sormak istedim açıkçası. Ryzen 5 2600 işlemcim var. Boost özelliğini kapatmadan 3.8GHz'ye kadar stabil çıkarabildim. Bu hızın üzerine boost özelliği çalışıyor mu? Yani boost özelliği de açıldığı zaman 3.9GHz'nin üzerine çıkabilir mi işlemcim?

Son sorumu da sormak istiyorum. Eğer bu Bellek OC'sinin üstüne GPU frekansını artırırsak bir sıkıntı yaşar mıyız ?

Adsız.png
Merhabalar ekran kartım aynısı buradan yapabilme olasılığım var mı, yapılabilirse nasıl? Yardımcı olabilir misiniz? Birkaç oyunda yeterli performansı alamıyorum. Gerektiğini düşünüyorum overclockun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı