ASUS E402 laptop Windows 8.1'e geçilir mi?

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, elimde uzun zaman önce almış olduğum annemin kullandığı aşağıya linkini bıraktığım bir laptop bilgisayarımız var. Son dönemlerde Windows 10 ile birlikte gelen güncellemelerden sonra sistem fark edilir derecede yavaşlamaya başladı. Ayrıca SSD kontrollerini de gerçekleştirdiğimde bir problemle de karşılaşmadım. Cihaz sadece internette gezinmek ve YouTube 'da müzik dinlemek amaçlı kullanılmakta. Windows 8.1 sürümüne geçiş yaptığımızda performans olarak biraz daha rahatlar mı? Windows 8.1 sürümünün temel desteğinin kesildiğini biliyorum fakat günlük kullanımda bir eksiklik yaşatacağını düşünmüyorum. Yine de tecrübe eden arkadaşlarımız varsa fikirlerini beyan ederlerse sevinirim.

Ürünün linki;

Bende de çok eski olmasa da 6-7 yıllık bir laptop vardı. Windows 10 biraz ağırlaştırınca 8.1'e geçirdim biraz daha performanslı çalıştığını söyleyebilirim.

Peki günlük kullanımda eksikliğini hissettiğiniz bir nokta var mı acaba? Birde Windows başlat çubuğu ekleme konusunu nasıl yapabiliyoruz? Malum annem kullandığı için Windows 8.1 'de olan o radikal değişikliği alışması zor olur. 😊

Peki günlük kullanımda eksikliğini hissettiğiniz bir nokta var mı acaba? Birde Windows başlat çubuğu ekleme konusunu nasıl yapabiliyoruz? Malum annem kullandığı için Windows 8.1 'de olan o radikal değişikliği alışması zor olur. 😊
Kendi cihazımda Windows 10 kullanıyorum çok daha kullanışlı. 8.1'de başlat'a tıkladığınızda klasik bir şekilde köşede pencere açılmıyor ekranı tamamen kaplıyor pratikliği biraz düşüyor ama yapabilecek bir şey yok. Günlük kullanıcıysa zaten yapacağı çok çok cihazı kapatıp yeniden başlatmak olacaktır çok fazla etkilemez. Alışma süresi çok sürmez bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı