ASUS E402SA Legacy olarak boot etmeme sorunu

karakaya_o

Hectopat
Merhaba arkadaşlar UEFI olarak kurulum yapamıyorum aynı şekilde Legacy olarakta boot etmiyor. Site üzerinden laptop versiyon olan Sierra imajını indirdim. Daha önce Mavericks kurduğum Msi Ge60 laptopta Clover ekranı geliyor. Bunda ise sadece siyah ekran, gerisi yok. Sistem uyumlu mu?

-Celeron N3060
-4GB RAM
-Ark İntel'e göre HD Graphics 400 diye geçiyor (4000 değil)
-Qualcomm Atheros 95xx Wireless

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu olmalı. Herhangi bir sürüm kurabiliyor musunuz ?

Sierra ve El Capitan sürümlerinde tamamen siyah ekran. Flash bellek ve harici hard disk ile denendi. Yosemite ve Mavericks sürümlerinde Clover ekranı geldi fakat bir hata alıyorum. Bu arada tüm sürümler sorunsuz Msi GE60'da geliyor (Clover ekranı). Yani hazırladığım USB'de problem olduğunu sanmıyorum. Yalnız Intel resmen bu işlemciyi piyasaya sürüp unutmuş. İçindeki dahili GPU HD Graphics 400 olarak geçiyor. Sürücüsünü sadece Asus'un sitesinde bulabiliyorum ya da Windows ilk kurulumda kendisi yüklüyor. Intel'de bu kart ile ilgili bir şey yok. Muhtemelen macOS'u bir şekilde yüklesem de GPU'yu tanıtmada sorun yaşayacağım. Bu arada aldığım hata bu;

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı