ASUS eee PC 1001P Mavi Ekran Sorunu

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Asus eeePC 1001P model netbookum var. Format attıktan sonra müzik dinledim bir şeyler yaptım herhangi bir sorun yoktu. Ancak sürücüleri yükledim netbook yeniden başlatıldıktan hemen sonra masaüstü geliyor direk mavi ekran hatası geliyor. Sonra bir daha format attım. Daha sonra ilk olarak ekran kartı sürücüsünü yükledim restart atmak istedi evet dedim, tekrar sürücü yüklendikten sonra yeniden başladı ve yine mavi ekran hatası geliyor. Bir çözüm bulamadım sıkıntı nedir acaba? Yanlış sürücü mü yükledim acaba yoksa ekran kartımı arızalı, Windows XP'de sorun çıkarır mı aynı şekilde? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bilgisayarı yurtta kullanmak istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar dosyayı buldum ekledim. Teşekkür ederim.

dmp
@Murat5038 mavi ekran hatası ile ilgili bir konuyu okurken sizin çevrim içi olduğunuzu gördüm acaba yardım edebilir misiniz. Minidump dosyasını üstte paylaştım. Teşekkürler.
arkadaşlar yardım edecek yok mu ?
Çok yardımcı oldunuz cidden teşekkür ederim. Ben kendi sorunumu kendim halletim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı