Asus F15 TUF Gaming RTX 3050 i5-12500H alınır mı?

Attığım iki cihaza bakın. Bütçe 26'ya çıkacaksa 2.'si çıkmayacaksa ilki. Konuda çok fazla bilgi kirliliği var, canı sıkılan gelip kendi elindeki laptop'u övüyor diğerine çamur atıyor, yanlış bilgi veriyor :D
Kanka Lenovo değil de Asus yada Acer olsun aslında monster da Excalibur da olur

Adamin cihazindaki vidalar yerinde durmuyor gelmis Acer'in giris seviye urunune laf atiyor vallahi cok guluyorum boyle seylere :D Oyunda 95'ten inmiyordur o TUF.

Yok be 86 ları görüyordu maksimum o kadar da abartma bence

Kanka Lenovo değil de Asus yada Acer olsun aslında monster da Excalibur da olur
Dostum marka fanatikliği yapma.
Monster dediğin cihazlar acayip ısınıyor, özellikle Abra serisi. Ancak hiçbir cihazı alınmaz. F/P da değil. Hazır çin üretim laptop'lara logo basıp yerli diye pazarlıyorlar, kazık fiyatlara.
Excalibur ile cehennem sıcağında oynarsın, yine ısınma sorunu var. Tamamıyla sıkıntılı cihaz.
Monster ile Excalibur paranı çöp edecek cihazlar.
Lenovo ip gaming 3'ün bir sorunu yok, bu bütçedeki en iyisi. Neden istemiyorsun?

Cinebench R23 atsana kral sana zahmet, bakalim hem sogutmasini goruruz.
pc bende değil dostum kullanıcısı ben değilim şuanda

Dostum marka fanatikliği yapma.
Monster dediğin cihazlar acayip ısınıyor, özellikle Abra serisi. Ancak hiçbir cihazı alınmaz. F/P da değil. Hazır Çin üretim Laptop'lara logo basıp yerli diye pazarlıyorlar, kazık fiyatlara.
Excalibur ile cehennem sıcağında oynarsın, yine ısınma sorunu var. Tamamıyla sıkıntılı cihaz.
Lenovo'nun bir sorunu yok, neden istemiyorsun?

Lenovo IdeaPad 3 Gaming varsa oda olabilir

Bir touchpadleri problemi diye biliyorum sadece

ROG'un var verim ister misin R23 testi ne de gerek yok direk CS2 testi yeter

Cehennem ateşi mübarek

Vallahi adamin butcesinde olmadigi icin maalesef konuda mesaj kirliligi olur.

4800H ROG 3050 nasıl olabilir acaba G15 serisi onların sıcaklıkları en azından bir tık daha iyi fiyatlarına hiç bakmadım

Hacım şöyle bir şey var istediğin fiyatlardaki ürünlerden pek bir şey beklemek doğru değil en azından F/P ürün istiyorsan

Lenovo Acer ASUS olabilir
MSI bu fiyatlarda adamı öldürür
Excalibur zaten cehennem ateşi gibi
Monster Abra serisi de bir türlü randıman alamadı kullanan bazı kişiler ne kadar memnunum dese de
Her markanın modelin kendine göre problemleri var seni en az rahatsız edecekler bu 3 marka bu fiyat bandında

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı