Asus F15 TUF Gaming RTX 3050 i5-12500H alınır mı?

@Enesozh65
Bütçe 26'ya çıkarsa:

Ve Acer çoğu ürünün W değeri de düşük satıyor. 4060 atıyorum veriyor ama 75W 95W olarak satıyor bunları da göz önünde bulundurun.
Çoğu ürün? Nitro 5 serisi 4050-4060 tamamiyle 140w, Nitro 16 seriside öyle?

Siz şanslısınız o zaman. O ürün F serisi kronik anakart özürlü. Her ay bir ürün gelirdi mağazaya.

Bir kasasında problem yaşadım vidaları kendi kendine düşüyor

Şimdi bana 25 k olan oyun performansı olan ve yazılım için kullanacağım bilgisayar var mı varsa öneririz lütfen

şuan için kullanan kişi memnun
Gerçekten elinizden çıkarmaya bakın hala mevcutsa. 2023 sonrası F biraz daha iyi.

Ben kendim açıkçası Acer da parça kalitesini sevemedim normal laptoplar içinde biraz adi plastik gibi duruyor

Şimdi bana 25 k olan oyun performansı olan ve yazılım için kullanacağım bilgisayar var mı varsa öneririz lütfen
Attığım iki cihaza bakın. Bütçe 26'ya çıkacaksa 2.'si çıkmayacaksa ilki. Konuda çok fazla bilgi kirliliği var, canı sıkılan gelip kendi elindeki laptop'u övüyor diğerine çamur atıyor, yanlış bilgi veriyor :D

Adamin cihazindaki vidalar yerinde durmuyor gelmis Acer'in giris seviye urunune laf atiyor valla cok guluyorum boyle seylere :D Oyunda 95 den inmiyordur o TUF.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı