Dostum ASUS TUF yerine kalitesi düşük bir laptop mu öneriyorsun gerçekten 12500H ile kullandığımız TUF F15 mevcut zaten biz memnunuz açıkçası.
Siz şanslısınız o zaman. O ürün F serisi kronik anakart özürlü. Her ay bir ürün gelirdi mağazaya.
Dostum ASUS TUF yerine kalitesi düşük bir laptop mu öneriyorsun gerçekten 12500H ile kullandığımız TUF F15 mevcut zaten biz memnunuz açıkçası.
Çoğu ürün? Nitro 5 serisi 4050-4060 tamamiyle 140w, Nitro 16 seriside öyle?Ve Acer çoğu ürünün W değeri de düşük satıyor. 4060 atıyorum veriyor ama 75W 95W olarak satıyor bunları da göz önünde bulundurun.
Siz şanslısınız o zaman. O ürün F serisi kronik anakart özürlü. Her ay bir ürün gelirdi mağazaya.
Baya kaliteli urunmus.Bir kasasında problem yaşadım vidaları kendi kendine düşüyor
Bir kasasında problem yaşadım vidaları kendi kendine düşüyor.
Gerçekten elinizden çıkarmaya bakın hala mevcutsa. 2023 sonrası F biraz daha iyi.
Attığım iki cihaza bakın. Bütçe 26'ya çıkacaksa 2.'si çıkmayacaksa ilki. Konuda çok fazla bilgi kirliliği var, canı sıkılan gelip kendi elindeki laptop'u övüyor diğerine çamur atıyor, yanlış bilgi veriyorŞimdi bana 25 k olan oyun performansı olan ve yazılım için kullanacağım bilgisayar var mı varsa öneririz lütfen
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.