Asus F8VA253BD Mavericks kurulum yapamıyorum

Bu hatayı nasıl çözeceğime yardımcı olabilecek yok mu ?
This version of Mac OS X is not supported on this platform!
Reason: Mac-f22788A9
 
Yeniden Niresh 10.9 indirip, Usb yazdırdım, bu seferde buekran da takıldım.
ADtggqe.jpg



Daha sonra kuruluma yenden başlayıp bu sefer özelleştiri tıklayıp oradaki bütün seçenekleri kurmasını istedim. Bu sefer kurulum gerçekleşti. Masa üstü geldi. Ekran kartı ve ağı görmedi. İnternete bağlanamadım yani. Daha sonra reset attım ve tam masa üstü geldiğinde yine ekrana bu siyah yazılardan geldi ve bilgisayar dondu. 2-3 kere denedim yine aynı oldu. Daha kullanamadan çöktü yani. Ben vazgeçtim bu işden. Mavrick felan kurmayacağım.
 
Arkadaşlar bu Mavericks merakı beni deli etti. Harddiski sıfırlayıp Windows 8'i yeniden kurdum. Herşeyi tamamlayıp Acronis ile her zamanki gibi yedek aldım. Fakat sorun şu ki D: sürücüsüne attığım yedekler gözükmüyor. 2 farklı acronis ile yedek aldım 2 sinide göstermiyor. D: yi bomboş olarak gösteriyordu. Scan disk yaptım. Şuan içindeki boyutu doğru gösteriyor fakat içine girdiğimde dosyalar yine yok. Gizli klasörleri göster yapıyorum ama yine görünürde dosya yok. Bu Mavericks hddmi mi bozdu ne oldu anlamadım.. Anlayan arkadaş yardımcı olursa sevimirim..
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı