ASUS FX505DT alınır mı?

arda7777

Femtopat
Screenshot_20200717-164254_Chrome.jpg

Hocam özellikle laptop alacaksanız Asus marka almayın. Tam bir hayal kırıklığı. Performansları oldukça düşük ve servis ücretleri pahalı.

Ryzen 7 ve 256 GB SSD olan versiyonunu kullanıyorum. Ekran parlaklığı ve SSD'nin düşük kapasiteli olması dışında beni rahatsız eden bir unsuru yok. Soğutması gayet başarılı 3.5-4 saatten sonra klavye üzerinde sıcaklık hissedilir düzeylere çıkıyor. Klavyesi tek bölge RGB ve gayet yeterli bence. Touchpad çok sık kullanılırsa can sıkar. Takır tukur bir touchpad var.

Ryzen 7 ve 256 GB SSD olan versiyonunu kullanıyorum. Ekran parlaklığı ve SSD'nin düşük kapasiteli olması dışında beni rahatsız eden bir unsuru yok. Soğutması gayet başarılı 3.5-4 saatten sonra klavye üzerinde sıcaklık hissedilir düzeylere çıkıyor. Klavyesi tek bölge RGB ve gayet yeterli bence. Touchpad çok sık kullanılırsa can sıkar. Takır tukur bir touchpad var.
Ryzen 5'li olanını kullanıyorum, ilk başlarda aşırı mavi ekran hatası alıyordum. 94 derecelere kadar çıkıyordu işlemci, soğutmasını ekran kartı odaklı yapmışlar. GPU 67'yi geçmezken işlemci sucuk kızartıyordu. Undervolt yaparak çözdüm. Ve 8 GB RAM eklemek farz kılınmış, GPU Usage'ın da sıkıntı çıkarıyor. RAM'i de eğer ben eklersem garantiden çıkartıyorlar. Kendileri ekleyip bir de 120 lira ücret alacaklarmış. "TUF" yazısı gördüğünüz yeri terk edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı