Bende Ryzen 5'li versiyonu var önermiyorum.
Niye? Marka fanboyluğu yapmaya gerek yok. Başka markalarda başarılı.Birde Gaming Laptop istiyorsan MSİ ve Monsterdan başka modellere bakman biraz saçma hocam.
Ryzen 5'li olanını kullanıyorum, ilk başlarda aşırı mavi ekran hatası alıyordum. 94 derecelere kadar çıkıyordu işlemci, soğutmasını ekran kartı odaklı yapmışlar. GPU 67'yi geçmezken işlemci sucuk kızartıyordu. Undervolt yaparak çözdüm. Ve 8 GB RAM eklemek farz kılınmış, GPU Usage'ın da sıkıntı çıkarıyor. RAM'i de eğer ben eklersem garantiden çıkartıyorlar. Kendileri ekleyip bir de 120 lira ücret alacaklarmış. "TUF" yazısı gördüğünüz yeri terk edin.Ryzen 7 ve 256 GB SSD olan versiyonunu kullanıyorum. Ekran parlaklığı ve SSD'nin düşük kapasiteli olması dışında beni rahatsız eden bir unsuru yok. Soğutması gayet başarılı 3.5-4 saatten sonra klavye üzerinde sıcaklık hissedilir düzeylere çıkıyor. Klavyesi tek bölge RGB ve gayet yeterli bence. Touchpad çok sık kullanılırsa can sıkar. Takır tukur bir touchpad var.
Bende Ryzen 5'li versiyonu var hocam sorunlari neler ders icin alacagim fan seşi var mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.