ASUS FX505DT-BQ030 alınır mı?

8 GB Ram daha eklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Onun dışında, işlemcinizin darboğaza uğramaması için ayarları olabildiğince yüksekte tutmanızı öneriyorum. Her zaman olmasa da bazen, farklı oyunlarda minik bir darboğaza uğrayabiliyor. Bunun önüne geçmeniz için diyorum. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun muhtemelen çift slota sahiptir ram. 8gb daha eklemeniz bence çok önemli.
İşlemci 1650 ile ancak uyumlu, umarım güzel bir deneyim olur.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım daha iyileri sizin olur. Ryzen konusunda biraz çekiniyorum. Gerçi oyun için almadım sadece arada sırada mobil oyunları oynuyorum ve tez için kullanmayı düşünüyorum. Fiyat olarak sizce normal mi avantajı var mı bunu öğrenmek istiyorum. İndirimli olarak gözüküyor fakat ben ne zaman bir ürün alsam anında sonra ki gün iyice ucuzluyor

Avantajlısınız, 5100 TL'ye GTX 1050'li laptopları satıyorlar.

Gayet uygun bir fiyata almışsınız, pişman etmeyecektir. İndirimli gözükmesi normal, her zaman öyle gözüküyor ona çok aldanmayın ama piyasa fiyatından almışsınız.

Cihazı elime ulaştı. Yakın zaman da konu açarak incelemeleri paylaşacağım. Cihaz gayet hoş duruyor ve sağlam bir yapıya sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…