ASUS G15 model seçimi

Hocam bütçeniz var ise 3050 geleceğe dönük güçlü bir sistem olur. Ancak dediğim gibi sadece Valorant LoL vs. oynayacaksanız 3 4 bin lira gibi bütçelerle bile sistem toplayıp +100 FPS oynayan arkadaşlarım var :).
sadece oyun degil tabi hazır sistemim var onu iş yerinde bırakıp iş içinde lazım bana sürekli taşımam gerekiyor o yüzden laptop alıcam yoksa sistem toplamıştık zaten iş için mecburen iş yerine taşıdık ekran kartları fırlayınca kartı sattık kullanmadıgımızdan şimdi oyun oynuyamıyoruz :D
evet bunu gördüm zaten bunu alıcam da taksitleyince 13k yaklaşıyor ne yazik ki
tuf degil orta segment hiç bir bilgisayar almam artık yeminliyim premimum kasa olsun gerekirse kartı 4 yıllık olsun inanın çok farkediyor özellikle 2 yıl kullandıktan sonra o kasalar da asla sogutma olmuyor.
Hocam artacaktir bile, DLSS'in verdiği performans artışı inanılmaz düzeylerde şu anda, FidelityFX'de çıkış yaptı RTX'e de destek veriyor. Sistem ölü durumuna düştüğü takdirde bile bu teknolojilerle insanı üzmeyecektir.
Şöyle de bir etken var, bence 1650'li sistem için 9K çok fazla. Aldığınız performansa verdiğiniz para çok fazla. Kıyaslandığında 3050 Ti olan model daha F/P.
evet burda zaten beni düşündüren sonuç olarak 3050tiler sıfır yeni kart ve teknolojileri yeni tabi 3bin 4 bin fark ediyor ama nerdeyse 2 3 yıllık bir kart için 9bin vermek saçma oluyor haliyle.
Süper fiyat, 11 binden 3050 tuf ve msi GF alanlar oldu daha yeni
bana da fiyat iyi geldi açıkcası kafamı bulandıran da şimdi 1650 9 10 bin vermektense buna 12 13 vermek daha mantıklı geldi
%60 olabilir bile evet, 80W 3050Ti var strixte

3050 ile RTX açamazsınız hocam ama DLSS işinize yarayabilir.
3050ti ile rtx açılıyor diye biliyorum açılmıyor mu yoksa :(

Son düzenleme:
kullanmadıgımızdan şimdi oyun oynuyamıyoruz
evet bunu gördüm zaten bunu alıcam da taksitleyince 13k yaklaşıyor ne yazik ki

tuf degil orta segment hiç bir bilgisayar almam artık yeminliyim premimum kasa olsun gerekirse kartı 4 yıllık olsun inanın çok farkediyor özellikle 2 yıl kullandıktan sonra o kasalar da asla sogutma olmuyor.

evet burda zaten beni düşündüren sonuç olarak 3050tiler sıfır yeni kart ve teknolojileri yeni tabi 3bin 4 bin fark ediyor ama nerdeyse 2 3 yıllık bir kart için 9bin vermek saçma oluyor haliyle.
1650 2 yıldır hâlâ üretimde ve senelik refresh alıyor. 9'a 1650 alınmaz ise 13 bine de 4GB VRAM alınmaz hocam ekonomi böyle.
Valhalla gibi en yeni AAA oyunda mediumdan high'a çekemezsin 3050Ti kartla hatırlatayım. E-spor oyunlarında 1660Ti'den yüksek fps alsa da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki (VRAM is full) durumlarında oynanamaz hâle geliyor.

Son düzenleme:
Bu bayağı iyi, eğer yeni nesil bi ekran kartı ve işlemci almak istersen kaçırma bunu. Cihaz da çok güzel, yalnız kamerası yokmuş.
kamera önemli degil de büyük ihtimal bunu alıcam gibi duruyor sepet ek indirimiyle 11399 geliyor.
1650 2 yıldır hâlâ üretimde ve senelik refresh alıyor. 9'a 1650 alınmaz ise 13 bine de 4GB VRAM alınmaz hocam ekonomi böyle.
Valhalla gibi en yeni AAA oyunda mediumdan high'a çekemezsin 3050Ti kartla hatırlatayım. E-spor oyunlarında 1660Ti'den yüksek fps alsa da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki (VRAM is full) durumlarında oynanamaz hâle geliyor.

Doğru diyorsun rtx2060 li modellerin fiyatları baya yüksek işlemciler de eksik

kamera önemli degil de büyük ihtimal bunu alıcam gibi duruyor sepet ek indirimiyle 11399 geliyor.

Doğru diyorsun rtx2060 li modellerin fiyatları baya yüksek işlemciler de eksik
Bu indirimde 13'den aşağı iniyordu da yani belki bulunabilir 2060
9 binden 13-14 bine çıkarsanız gidip yine 9000'likteki gibi 4gb vramlı laptop almayın bence. Peşin fiyatı 11.400 için 3050Ti düşünülebilir

Bu indirimde 13'den aşağı iniyordu da yani belki bulunabilir 2060
9 binden 13-14 bine çıkarsanız gidip yine 9000'likteki gibi 4gb vramlı laptop almayın bence. Peşin fiyatı 11.400 için 3050Ti düşünülebilir
11300 oluyor 13lere çıkmıyor sepette ek indirim varmış n11 de onu görmemişim acıkcası :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı