Monster T7 model seçimi

Aynen yaptığım araştırmalarda 27 alınacaksa kesinlikle 2k monitör olması gerekiyor.Rekabetci oyun oynayacağım için ona gerek olmadığını anladım 24 inch 144 hz olarak karar kıldım.Şuan notebook 140-180 aralığında Fps veriyor banada bu değerler yeterli fazlası e-spor işine girer benimkisi zaman öldürme olayı okadarda abartmak istemiyorum.

Asus iyimiş ama fiyatının maşallahı var biraz daha eklense bir monster notebook daha alınır :) 2 bin civarı birşey arıyorum bakalım.

1 Tb harici olarak kullanın , 512 gb ssd siparişi verin. Notebook dediğimiz cihazlar kasalar gibi büyük boyutta fan ve alanlara sahip değiller.Bu sebepten dolayı ısınmayan notebook olmadığı için mekanik diskde oluşan sürtünmeden dolayı ekstra bir sıcaklık oluşmasın.Diğer faktörde hareket faktörü mekanik diskler özellikle çalışırken sarsıntı gibi olaylarda kolaylıkla bozulabiliyor.Ben alırken 256 gb m2 modelini almıştım.Dışardan daha uygun diye 512 gb ssd siparişi verip kendim takmıştım.Kapak sökümünü rahatlıkla yapabilirsiniz.
Peki tek 512GB üstüne taktırsak alırken iyi mi?

Merhaba bütün 19,4 modelini aldım içinde mi RAM 8x2 iken 16 GB çevirdim yarın bi gün 32 çeviririm diye. 1TB hdd ile 512 GB ssd taktırdım.

Merhaba bütün 19,4 modelini aldım içinde mi RAM 8x2 iken 16 GB çevirdim yarın bi gün 32 çeviririm diye. 1TB hdd ile 512 GB ssd taktırdım.
Hocam 16GB single channel mı aldınız ? Aldıysanız performans kaybı yaşayacaksınız...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 16GB single channel mı aldınız ? Aldıysanız performans kaybı yaşayacaksınız...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tek slot 16gb aldım ama kısa bir süre içerisinde 32gb yapacağım onu.
Yanlışım yok dimi 32 GB olunca iki RAM daha iyi olur dimi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı