osrt91
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Peki tek 512GB üstüne taktırsak alırken iyi mi?Aynen yaptığım araştırmalarda 27 alınacaksa kesinlikle 2k monitör olması gerekiyor.Rekabetci oyun oynayacağım için ona gerek olmadığını anladım 24 inch 144 hz olarak karar kıldım.Şuan notebook 140-180 aralığında Fps veriyor banada bu değerler yeterli fazlası e-spor işine girer benimkisi zaman öldürme olayı okadarda abartmak istemiyorum.
Asus iyimiş ama fiyatının maşallahı var biraz daha eklense bir monster notebook daha alınır2 bin civarı birşey arıyorum bakalım.
1 Tb harici olarak kullanın , 512 gb ssd siparişi verin. Notebook dediğimiz cihazlar kasalar gibi büyük boyutta fan ve alanlara sahip değiller.Bu sebepten dolayı ısınmayan notebook olmadığı için mekanik diskde oluşan sürtünmeden dolayı ekstra bir sıcaklık oluşmasın.Diğer faktörde hareket faktörü mekanik diskler özellikle çalışırken sarsıntı gibi olaylarda kolaylıkla bozulabiliyor.Ben alırken 256 gb m2 modelini almıştım.Dışardan daha uygun diye 512 gb ssd siparişi verip kendim takmıştım.Kapak sökümünü rahatlıkla yapabilirsiniz.