ASUS G15 vs M1 MacBook Air vs M2 MacBook Air

Aeroxs

Hectopat
Daha fazla  
Bu cihazlardan fiyat performans yazılım ve okul için hangisi daha iyi.

ASUS ROG STRIX G513IC-HN037 AMD Ryzen 7 4800H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 FreeDOS 15.6" taşınabilir bilgisayar.

Oyun oynanacak ise Macbook'un direkt elenmesi lazım, ayrıca o fiyata ROG modeli önermem.

Oyun oynanacak ise MacBook'un direkt elenmesi lazım, ayrıca o fiyata ROG modeli önermem.

Oyun bu sene için oynamayacağım sınava hazırlanıyorum.

Hangisi alınır?

Son düzenleme:
Oyun bu sene için oynamayacağım sınava hazırlanıyorum.

Hangisi alınır?
"Bu sene için oynamayacağım" derken? 1 yıllık kullanım için mı alıyorsunuz ki? Zengin misiniz? Oyun herhangi bir seviyede işin içine giriyorsa Macbook almamak lazım işte. Macbook iş laptobu. Ve genel anlamda da yerinizde olsam Macbook almaktansa Gaming Laptop almayı tercih ederim.

"Bu sene için oynamayacağım" derken? 1 yıllık kullanım için mı alıyorsunuz ki? Zengin misiniz? Oyun herhangi bir seviyede işin içine giriyorsa MacBook almamak lazım işte. MacBook iş laptopu. Ve genel anlamda da yerinizde olsam MacBook almaktansa Gaming laptop almayı tercih ederim.

Hayır sadece ders çalışmak için laptop bakıyorum 1-2 sene sonra bir masaüstü alacağım.

Hayır sadece ders çalışmak için laptop bakıyorum 1-2 sene sonra bir masaüstü alacağım.
Eğer masaüstünü 1 yıl sonra alabilecekseniz bu 1 yıllık süreçte ders çalışırken macbook kullanırsınız. Oyununuzu daha sonra masaüstünde oynarsınız daha iyi olur. Ama bence air almayın bütçeniz varsa pro öneririm.

Eğer masaüstünü 1 yıl sonra alabilecekseniz bu 1 yıllık süreçte ders çalışırken MacBook kullanırsınız. Oyununuzu daha sonra masaüstünde oynarsınız daha iyi olur. Ama bence Air almayın bütçeniz varsa Pro öneririm.

Bütçemin en sonu M2 Air'a yeter.

Py veya Java kullanılır mı?

Mac'de çalışmayan neler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı