Asus G550JK-CN545H veya MSI GE60 2PC-400XTR Apache ?

Hangisi

• Asus G550JK- CN545H

• MSI GE60 - 2PC400XTR

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

muhendiskedibey

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Isparta - SDÜ
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf
Genel olarak Asus'da Win 8.1, MSI'da SSD avantajı var. Ben muhtemelen MSI'ı alırdım ama arkadaşın da dediği gibi ikisi de üzmez. Birini alırsanız, "keşke diğerini alsaydım" diyeceğinizi sanmıyorum.

Genel olarak Asus'da Win 8.1, MSI'da SSD avantajı var. Ben muhtemelen MSI'ı alırdım ama arkadaşın da dediği gibi ikisi de üzmez. Birini alırsanız, "keşke diğerini alsaydım" diyeceğinizi sanmıyorum.

Win 8.1 sıkıntı değil, Dreamspark hesabımda ücretsiz, lisanslı Win 8.1 var zaten ama beni Asus daki ekran kartı belleği düşündürüyor. GDDR5 olmuş olmamış çok fark eder mi acaba ? Yoksa Asus da çift fan olması ve rengi ilgimi daha çok çekiyor.

Donanım özellikleri olarak ve bir MSI tutkunu olarak söylüyorum ki. İki sistem arasında sadece MSI' da SSD bulunması MSI' ın üstün tarafı. Ama ekran kartı belleği yavaş yavaş önem kazanmaya başladı. ASUS' u alıp da ileride SSD takılabilir. Bu da bir çözüm önerisidir. Çok fark olmamasına karşın ASUS biraz daha önde. Dikkat edin biraz daha diyorum.

GPU'nun 4 GB belleği tamamen kullanıp kullanmayacağından şüpheliyim ama tabii ki fazlasından zarar gelmez. Oyun performansları arasında çok fark olacağını düşünmüyorum. MSI yük altındayken tehlikeli olmayacak seviyelerde ısınıyor, Asus'taki çift fan soğutmada daha etkiliyse yine tercih etme sebepleri arasında olur. Asus'un tek eksiği SSD. SSD'ye geçme, genişletme seçeneklerini mutlaka araştırın. Muhtemelen sıkıntı çıkarmadan SSD'ye geçmenize olanak veriyordur ama öyle bir şansınız yoksa Asus tercih edilmemeli. Veya varsa doğrudan SSD'li modeli alın bence. Bol şans.

@SemihUluca @Testarossa Tamam arkadaşlar sizlere teşekkür ederim . Asus alırsam ileri ki yıllarda SSD takarım keyfime bakarım. Yalnız ben sorum tam olarak şuydu: GDDR5, GDDR3 veya DDR3 olmuş farkeder mi onu merak ediyorum. Ekran kartı belleği derken bundan bahsetmiştim .

Linkten gördüğüm kadarıyla Asus'un ekran kartı DDR3. GDDR5 olan modeli ile arasında performans olarak %20 kadar bir fark var. 2 GB GDDR5 olan model 4 GB DDR3 olana göre daha iyi sonuç verir. MSI'ın ısınma problemi var yanında iyi bir soğutucu almanda fayda var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…