PSU da Yaşayan Kedi
Hectopat
Canlar selam. İnternet üzerinden ASUS VP249QGR modelinde bir monitör aldım. 1 adet ölü piksel çıktı. ASUS müşteri hizmetlerini arayıp ayıplı mal olduğunu anlattım. Fakat duymaya hazır olduğum bir cevabı verdiler. Birisi diyor en en az 5 ölü piksel birisi diyor en az 2 ölü piksel. Yasalara göre 1 adet çıksa dahi değişimi veyahut iadesi yapılmalıdır, ayıplı maldır. Değişimini talep ettim yapılamayacağını söylediler. İadesini almak istediğimi söyledim satıcıyla görüşün dediler. Satıcıyla görüştüğümde ürün ASUS garanti kapsamında olduğu için değişim veya iade raporu olmadan ürün iadesi veya değişimi yapılmıyormuş. ASUS'a tekrar ulaşıp satıcının iadeyi alması için kesinlikle rapor vermeniz gerektiğini söyledi dedim. Siz ürünü servise gönderin inceleyelim dedi ama rapor çıkma olasılığı çok düşük dedi. Zaten 1 ölü piksel sıkıntı bir durum değil dedi operatör arkadaş. Sinirden gülmeye başladım. Hep aynı cevabı vereceğini bildiğim için eyvallah deyip telefonu kapattım ve servis talebi oluşturdum. Sonuç ne olur sizce? Yapmam gereken işlemler nedir para iadesi için? Ürün taze 1 hafta oldu cayma hakkım mevcut. İade raporu vermeme gibi bir şansları var mı? Monitörde hiç ölü piksel vakası yaşamadım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: