ASUS geri ödeme kampanyasından yararlanmak için satıcı Hepsiburada mı olmalı?

531340

Hectopat
https://promotion.asus.com/tr/tr/summer-cashback-2022
ASUS'un geri para iadeli kampanyası var ve benim kafamı karıştıran bir durum var. ASUS, Hepsiburada ile anlaşmış. Ben DSL-AC750 almak istiyorum ama Hepsiburada'da başka bir firma satıyor. Benim direkt Hepsiburada satıcısından almam mı lazım yoksa Hepsiburada üzerinden başka satıcının ürününü alsam sorun olur mu? Bu şekilde kampanyadan faydalanabilir miyim? Emin olmak istiyorum.

Siz aldınız mı hocam betaplustan. ben güvenemedim satıcıya OC diyip OC gelmezse 1755 yerine1050 tl ye düşeriz :) bide şikayet varda hakkında bişeyler yazmıslar. İtopyadan alacaktım 150 tl fazlasına ama ordada hata veriyor.

Hocam aldım ben sipariş verirken onaylamadan önceki son yerde ödeme sayfası oluyoe herhalde alt kısımda sözleşmeye göz attığımda Beta Plus'ın açık adresinin gaminggen in kendi sitesindeki iletişim kısmındaki açık adresle birebir aynısı 😄. Sizde gmnül rhaatlığıyla alabilirsiniz

Cuma akşam sipariş verdim yaklaşık 1 saat önce geldi ürün(Kayseri).
IMG_20220801_134536.jpg

@LordCalap hocam kartınızın cashback başvurun onaylandı mı? Ben ASUS'a bu konuda mail atmıştım dün bugün "satıcı Hepsiburada olmak zorundadır." diye cevaplamışlar, ama birçok yerde de aksi söyleniyor, kartı aldım bugün gelecek ona göre iade edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı