Dostlar yeni bir dizüstü bilgisayar alacağım da sizce hangisini almalıyım? ASUS GL752VL mi MSI GE72 mi? Bilgi sahibi bir arkadaşımız cevaplarsa memnun olurum.
MSI' tercih ederdim. GE70 2 PC modeli kullanıyorum, tabi ki sizin belirttiğiniz modelin gerisinde ama zamanın da gerçekten iyiydi şimdi de iyi benim için. Tecrübeme göre diyorum ki MSI'ın klavye ve soğutma bakımından sağlam bir avantası var. Sizin belirttiğiniz modelin klavyesi gerçekten sağlam ve soğutma sistemi çok iyi Cooler Boost 3 teknoloji gerçekten iyi. Yalnız bir şey merak ettim laptopları internetden almayı düşünmüyor musunuz? Belirttiğiniz MSI modeli internetde freedos olarak satılıyor 1000 TL kadar daha ucuz.
Bir hatırlatma yapayım. GTX 10 serisi yakın zamanda MSI notebooklarla beraber Türkiye'de satışa sunulacak. Eğer biraz daha beklerseniz GTX 1060'lı bir MSI notebooku almanızı tavsiye ederim. Şuan alacaksanız Asus'u öneririm.
Tam olarak ne zaman çıkacak ve fiyat artışı olmaz mı ?
Asus'un ekran kartı daha üstün onu tercih edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.