PUBG.Oynadığınız oyuna göre değişir ama 250 IPS de kötü bir rakam değil.
Tamam ancak razer daha hafif 13 gram ama elime Asus daha iyi oturuyor. Ama hemen alışırım diye düşünüyorum. Razer'a daHangi fare elinize oturuyorsa onu alın. Artık çoğu farenin sensör açısından bir darboğazı yok. Tamamen sizin elinizle alakalı. 250 IPS'in size yetmemesi için 1 milisaniyede fareyi 63 cm hızla kullanmanız gerekiyor ki bu da imkansız.
Tamam ancak razer daha hafif 13 gram ama elime Asus daha iyi oturuyor. Ama hemen alışırım diye düşünüyorum. Razer'a da
Aklımda ki tek soru gram farkı PUBG ve Fortnite oynacağım. Birde bazı FPS oyunlarıBir süre Razer Deathadder Elite kullandım çok memnun kaldım. Alışabilirsen öneririm. Sorun varsa söyle cevaplamaya çalışırım.![]()
Bana gayet iyi gelmişti, hafifliği herhangi bir sorun teşkil etmedi. O mouse'ı kullanırken daha çok CS:GO oynamıştım. Takır takır vuruyordum herkesi haha.Aklımda ki tek soru gram farkı PUBG ve Fortnite oynacağım. Birde bazı FPS oyunları
2 gün önce 279 TL idiBana gayet iyi gelmişti, hafifliği herhangi bir sorun teşkil etmedi. O mouse'ı kullanırken daha çok CS:GO oynamıştım. Takır takır vuruyordum herkesi haha.Bu arada Razer şuan İtopya'da indirimde kaçırma bence: Razer DeathAdder Elite Kablolu Ergonomic Mekanik 16,000 DPI Gaming Mouse | ITOPYA
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.