ASUS GPU Tweak 2 donüşümler bulunamadı hatası

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar zannediyorum ki yanlışıkla Windows setup programını sildim. Ama tam olarak ne oldu bilmiyorum. GPU Tweak 2'yi kurmaya çalışırken setupta dönüşümler bulunamadı hatası veriyor. Düzeltemedim. Forumda da aradım ama kimse de bir çözüm bulamadım.

tek çözüm format gibi görünüyor, ama önce eğer olursa windows dosyaları kopyala yapıştır yapmayı dene eksik dosya tamamlanırsa formata gerek kalmaz yada bunun yanında format ekranına girip tamir seçeneginide(repair) secebilirsin , mutlaka burada daha bilgili olan arkadaşlar vardır.

tek çözüm format gibi görünüyor, ama önce eğer olursa windows dosyaları kopyala yapıştır yapmayı dene eksik dosya tamamlanırsa formata gerek kalmaz yada bunun yanında format ekranına girip tamir seçeneginide(repair) secebilirsin , mutlaka burada daha bilgili olan arkadaşlar vardır.
başka bir seçenek varmı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı