ASUS GPU Tweak ve Afterburner fan ayarları geçersiz oluyor

Kitetsu06

Decapat
Bir haftadır ASUS ROG STRIX OC 5700 XT ( A320 m - stok R5 2600 - 8*2 3000 MHz RAM ) kullanıyorum, hiçbir yazılım sıkıntısı, mavi ekran, WattMan hatası vs ile karşılaşmadım.

Her şey gayet stabil.

Ne ASUS GPU Tweak ne Afterburner fan ayarlarında tam girdiğim değerleri uygulamıyor. Hatta ASUS'da 0DB ayarı seçsem bile geçersiz oluyor. Fan hızlarını WattMan'dan ayarlamak mı en doğrusu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir haftadır ASUS ROG STRIX OC 5700 XT ( A320 m - stok R5 2600 - 8*2 3000 MHz RAM ) kullanıyorum, hiçbir yazılım sıkıntısı, mavi ekran, WattMan hatası vs ile karşılaşmadım.

Her şey gayet stabil.

Ne ASUS GPU Tweak ne Afterburner fan ayarlarında tam girdiğim değerleri uygulamıyor. Hatta ASUS'da 0DB ayarı seçsem bile geçersiz oluyor. Fan hızlarını WattMan'dan ayarlamak mı en doğrusu?

Bir tane seçin ve onu kullanın.
WattMan tercih edebilirsiniz kendimce.

Her şey gayet stabil.

Wattman üzerindeki fan ayarları berbat, sadece Afterburner kullanın. Ayrıca Wattman + Afterburner'ı sıkıntısız kullanabilirsiniz fakat Asus GPU Tweak gibi ekstra programlarla hepsini bir arada kullanmayın.

Wattman üzerindeki fan ayarları berbat, sadece Afterburner kullanın. Ayrıca Wattman + Afterburner'ı sıkıntısız kullanabilirsiniz fakat Asus GPU Tweak gibi ekstra programlarla hepsini bir arada kullanmayın.

Ben MSI Afterburner ile Gigabyte'a ait GPU programını aynı anda kullanmıştım.
Aynı anda açtığım zaman ekran donmuştu.
Bence tek bir program üzerine yoğunlaşması daha sağlıklı olur.

Her şey gayet stabil.

Hocam 2 ayrı programı neden kullanıyorsunuz ki? Birini kullanın sadece.

Ben MSI Afterburner ile Gigabyte'a ait GPU programını aynı anda kullanmıştım.
Aynı anda açtığım zaman ekran donmuştu.
Bence tek bir program üzerine yoğunlaşması daha sağlıklı olur.
Tabii ki daha iyi fakat voltaj ayarını Wattman üzerinden, fan ayarını da Afterburner üzerinden yapması çok daha iyi. Wattman birçok fan özelliğine izin vermiyor (boşta fan döndürmemek gibi) o yüzden ikisi sıkıntısız bir arada kullanılabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı