Asus GPU Yeşil Görüntü Sorununa Servis Sorun Yok Diyor

12 gün oluyor o tarihten itibaren ancak. Sizin gönderdiğiniz tarih değil ellerine geçip işleme alındığı tarih ne ise o zamandan itibaren başlar iş günü. Cumartesi iş günü sayılmaz.

Peki 10 iş gününü geçtiği için geçici ürün talep edebilirmiyim ?

Ekran kartı talep ettim bu arada cumartesi de iş günü sayılıyormuş hocam. Yani 14 gün olmuş. Bakalım göndericeklermi ekran kartı. @Murat5038
 
10.3.2018 tarihli Resmi Gazete
Burada öyle demiyor. Cumartesi diye aratın görürsünüz.

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
Burada edebileceğin gözüküyor. 10 iş günü yazın görürsünüz.

Valla hocam bana müşteri temsilcisi cumartesi günüde iş günü sayıldığını söyledi ve 14 gün olmuş dedi. Eğer öyleyse cuma günü 20 iş günü dolmuş oluyor. 20 iş günü dolunca yani cuma günü arayıp değişim istesem onaylamama gibi bir durum söz konusu olurmu ? Sizide çok fazla soruya boğuyorum kusura bakmayın hocam.
 
Son güncelleme olarak bu gün aradılar ve bana geçici ekran kartı gönderemediklerini söylediler. Ekran kartı için geçerli değilmiş telefonda felan oluyor dedi. Halbuki bana verilen servis kağıdında da yazıyor bu madde. Garanti olarakda hala VRM değerleri ile ilgili yurtdışından bilgi beklediklerini söylediler.
 
Son güncelleme olarak bu gün 18. iş günündeyiz ve hala VRM değerleriyle ilgili bilgi beklediklerini söylüyorlar. Cuma günü 20 iş günü doluyor. Cuma akşamı arayıp değişim istediğimi bildireceğim. İnşallah onda da yan çizmezler.
 
Değişimi genelde 1. serviste vermezler ama kararlaştırılırsa verirler.

Zaten bu 2. gidişi hocam. İlkinde saçma şekilde bir şey yok deyip göndermişlerdi.

Son güncelleme olarak bu gün 20. İş gününün içerisindeyiz. Birazdan arayıp 20. Günün içinde olduğumuzu ve değişim istediğimi belirteceğim. Büyük ihtimal sorun çıkarıcaklar her zamanki gibi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı