ASUS GT 1030 vs MSI GT 1030 Aero ITX vs Gigabyte GT 1030

• Konuyu başlatan YK3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 10.893

YK3

Hectopat
15-20 gün içinde GT 1030 ekran kartını alacağım ama hangi markanın kartını alayım sizce? Ayrıca kart benim kasama uyar mı nasıl öğrenebilirim? Yani herhalde benim anakart DDR2 ama ekran kartı GDDR5 bir sıkıntı çıkarır mı? Ve de GT 1030 GTX kaça eşit oyun gereksinimlerinde GTX 460 falan yazıyor onları oynayabilir mi? Teşekkürler. GT 1030 yerine RX 550 alsam daha mı iyi olur?

Bu üçünden birini almayı düşünüyorum:
  1. Asus GeForce GT1030 GDDR5 2GB 64Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı
  2. MSI GeForce GT1030 AERO ITX 2G OC 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
  3. Gigabyte GT 1030 2GB 64Bit GDDR5 Ekran Kartı GV-N1030OC-2GI Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi daha ucuz ise onu alınız aradaki fark en fazla 1-2 fps dir daha uygun fiyatlı olan palit gt1030 da alabilirsiniz . Gt1030 yeni nesil tüm oyunları açabilir fakat ultrada değil çünkü bellek yetersiz kalabiliyor zaten kart ultrada zorlanıyor yani çoğu oyunu 1080p medium-high oynatabilir

Gddr5 ve gddr 2 uyumu hakkında bi bilgim yok

1-İlk olarak RX 550 GT 1030'un rakibi olark çıkmış bir kart.

2-Kasanızın RAM'i ile ekran kartınızın RAM'i farklı olaylar.

3- GT 1030'un sığamayacağı kasa yoktur.

4-Modellerden Gigabyte daha ucuz olduğu için onu öneriyorum. Hepsinin soğutma performansı birbirlerine yakın çünkü.

Hepsinin içindeki gpu ayni olduğu için neredeyse hic performans artışı olmaz. Ama msinin soğuması iyidir veya gigabyte'ın çekirdek hızı daha yüksektir orada karşılaştırma devreye girer.Once özelliklerini sonra Hangisi daha f/p ürünü olduğunu belirlemen büyük katkı sağlayacaktır.

Hepsinin içindeki gpu ayni olduğu için neredeyse hic performans artışı olmaz. Ama msinin soğuması iyidir veya gigabyte'ın çekirdek hızı daha yüksektir orada karşılaştırma devreye girer.Once özelliklerini sonra Hangisi daha f/p ürünü olduğunu belirlemen büyük katkı sağlayacaktır.
Konu geçen yıldan. Hortlatmayın artık lütfen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı