Arkadaşlar sistem topluyorum ve kasa, anakartımı yukarıda belirttim. Kasa ASUS TUF Gaming GT301, anakart ise MSI B550-A Pro, işlemci 5800X. Sizce bu sisteme Noctua DH-15 hava soğutmasını sığdırabilir miyim? Sığmaz ise ne gibi bir çözüm bulabilirim?
Kasanın ölçüsünde 160mm yazıyor. Noctua 165mm ama 5mm sorun çıkarır mı emin olamadım. Forumda kasa özelliklerinin üstünde sığdırabilenler olduğunu okumuştum. @kino@messinicocugu@BerkayZ87 bu konuda bir bilginiz, deneyiminiz var mı acaba ?
Forumda ölçülerin üstüne çıkabilen arkadaşlar olmuş. Onlarda bir bakıp yardımcı olabilirse çok sevinirim. @messinicocugu@BerkayZ87@kino. Arkadaşlar sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kasa üstten 240mm destekliyor, öne 360mm takılırsa öndeki 3 fan üste takılamayacağı için 1 fan çöpe çıkıyor. Önerebileceğiniz, bildiğiniz f/p bir 240mm aio var mı acaba ?
Peki hocam sizin tavsiyeniz ne olur? Kasa mevcut şuan elimde onu değiştiremem ancak başka o fiyata daha etkili bir soğutma sistemi fikriniz var ise dinliyorum sizi.
Peki hocam sizin tavsiyeniz ne olur? Kasa mevcut şu an elimde onu değiştiremem ancak başka o fiyata daha etkili bir soğutma sistemi fikriniz var ise dinliyorum sizi.
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!