Çözüldü ASUS GTX 1050 Ti Expdition boşta 49 derece

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde ekran kartım boşta 30 derecelerde seyrediyordu ve kullanım yüzde 0 idi. Son bir aydır kullanımı boşta olmasına rağmen yüzde 3-4 civarlarına arada 0'a da düştüğü oluyor. Kasamın hava akışı iyi. Windows'un kendi virüs programını kullanıyorum acaba virüs mü bulaştı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet 3D ayarların yönetilmesinden optimum'u seçince Memory clock 7000 MHz'den 400'lere düştü, yük bindikçe artıyor. Şu an fanlar kapalı iken boşta 30 derece. Konu kapanabilir.
NVIDIA denetim masası ayarlarında kartın çalışma modu ne? Yüksek performans olarak ayarlıysa kart boşta olsa bile tam yükte çalışıyor. Kontrol eder misiniz?

Zero Fan özelliği açık olduğu için olabilir.

NVIDIA denetim masası ayarlarında kartın çalışma modu ne? Yüksek performans olarak ayarlıysa kart boşta olsa bile tam yükte çalışıyor. Kontrol eder misiniz?

Denetim masasından bulamadım dediğiniz şeyi.

Zero Fan özelliği açık olduğu için olabilir.

Zaten bu değerler fanlar kapalı iken. Önceden fanlar kapalı iken 30 derecelerde seyrediyordu şu an fanları yüzde 30 açtım 35 derece.

Evet 3D ayarların yönetilmesinden optimum'u seçince Memory clock 7000 MHz'den 400'lere düştü, yük bindikçe artıyor. Şu an fanlar kapalı iken boşta 30 derece. Konu kapanabilir.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…