Asus GTX 1060 ve i7 6700k sistem İnceleme

Hayırlı olsun, güle güle kullanınız.

Anlaşılan kasanızın havalandırması gayet iyi. Sıcaklık 60 üstünü dahi görmemiş Elinize GTA V geçerse onuda bekleriz

Sisteminiz hayırlı uğurlu olsun. Yalnız Lol' de GTX 1080 ile 1000 FPS alınır herhalde.

Sanırım alınabilir

Hayırlı olsun, güle güle kullanınız.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

Anlaşılan kasanızın havalandırması gayet iyi. Sıcaklık 60 üstünü dahi görmemiş Elinize GTA V geçerse onuda bekleriz

Şimdilik memnunum 1 Arka, 1 Üst, 1 Ön olmak üzere 3 normal fan birde açılır yan pencere üzerinde küçük bir fan var. Overclock yapmadığım için şimdilik yetiyor diyebilirim. Şu ayı bir geçirelim de önce sonra paralı oyunlara bakacağım

• Total War: Warhammer
  • GTA V
  • Arma III
  • Far Cry Serisi

Şimdilik aklımda olan oyunlar bunlar. Eğer istek olursa imkan dahilinde istek oyunlarınızı da denemeye çalışırım

Kablolar biraz dağılmış olsa gerek. Odamı yeni düzenlemeye başladım ondan kaynaklı pek etraftaki kablolara bakmaya fırsatım olmadı. Üzerinde de Telefon kulaklığı ve şarj aleti takılı

Evde olmadığım için fotoğrafları kardeşim çekip bana yolladı. Artık olduğu kadarıyla bir görsel atayım dedim. Fotoğraflarda bir kusur varsa şimdiden affola.

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Darısı olmayanların başına, inşalah

Sistemi ne kadar fiyata topladiniz acaba ?

Bütün parçaları piyasa fiyatının altında bir tanıdıktan aldığım için (Monitör hariç) bana ucuza geldi. Monitör hariç 4150TL tuttu. Monitörü de eksen bilgisayardan 563 TL'ye aldım.
Bunlara göre de sistemin toplam değeri '4713TL' oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırlı olsun fakat o uzatma kablosu olmamış. Assassin's Creed Syndicate veya Unity test etme imkanınız var mı acaba .

Hayırlı olsun fakat o uzatma kablosu olmamış. Assassin's Creed Syndicate veya Unity test etme imkanınız var mı acaba .

Akım korumalı priz ve UPS alacağım ay başını bekliyorum

Listeme yazdım, teşekkür ederim iyi dileklerin için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…