ASUS GTX 1080 TI Turbo Performans Sorunu

Zaurexus

Hectopat
Daha fazla  
Daha bi kac gun once bilgisayar aldim. IBUYPOWER'dan. Sistemi kurduktan sonra ilk olarak firestrike test ettim. Sonuc ortalama olarak iyiydi bence Ekran karti: ASUS 1080TI TURBO
Sonra bi kac driver update yaptiktan ve Windows guncellemelerinden sonra boyle bir sonuc aldim.
Ekran karti: ASUS 1080TI TURBO

Gordugunuz gibi grafik olarak baya dusus var. Isi degerleri normal idi fanlari hatta yuksek seviyede calistirdim yine eski aldigim sonucun cok altinda. Windows'u guncellemelerin bir gerisini aldim yine de aynisini aldim.

Halen arastiriyorum nedenini bulamadim belki aranizda bir fikri bilgisi olan cikar bana yardimci olursa cok sevinirim. Simdiden yanitlariniz ve ayirdiginiz zaman icin tesekur ediyorum.

Extra bilgi icin:

Bilgisayar modeli : https://www.bestbuy.com/site/questi...-state-drive-3tb-hard-drive-black-red/5793800

Bu arada arkadasimda MSI 1080 Ti var bugun Battlefield 1 de ayni grafik ayarlarda yan yana durduk ayni yere bakarak FPS aramizdaki 20-30 arasindaydi. Yani bende 20-30 FPS daha fazla aliyordu. Belki referans kart sahibiyim normalden daha ucuza satiyorlar GPU core hizi custom kartlara gore daha dusuk.

DXDIAG falan gondermem yada baska bilgiler paylasmam gerekirse soylersiniz eklerim.

Saygilar
Zaur C.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı