ASUS GTX 1660 Ti Dual OC ısınma sorunu

• Konuyu başlatan Jul
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.611
Tam sisteminizi yazın kasa vs... DUAL serisi ısınan bir seri fakat sizin kasanız kötüdür büyük ihtimal ile.
Kasanızın ön kısmı MESH yapıda fakat kasa kötü içerisindeki fanlarda yetersiz kalıyordur. PSU zaten kötü. Size tavsiyem hava akışı iyi bir kasa ve PSU edinmeniz. Bu şekilde sıcaklıklarda 10 derece düşüş yaşarsınız.

Kasanız hava almıyorsa 2 kat zarardasınız şu an :D.

Kasanın camını çıkardım üste de iki tane fan takmayı düşünüyorum.

Bence sorun var. Kasa masa altı gibi bir yerde mi? Ev aşırı mı sıcak?

Kasa masanın üstünde. Ev o kadar sıcak da değil.

Kasanızın ön kısmı mesh yapıda fakat kasa kötü içerisindeki fanlarda yetersiz kalıyordur. PSU zaten kötü. Size tavsiyem hava akışı iyi bir kasa ve PSU edinmeniz. Bu şekilde sıcaklıklarda 10 derece düşüş yaşarsınız.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Kasanın camını söktüm şimdi biraz da olsa farkeder umarım. Bir de kasanın üstünde fan takılacak yerler varmış orayı daha yeni öğrendim oraya 2 tane iyi fan alsam farkeder mi acaba?

Kasa hava alacak yerdeyse bu kadar ısınmamalı. Fanları elinizle artırarak dener misiniz? Belki otomatik ayarlarda çok düşük hızlarda dönüyordur. Eğer yine çözülmezse kasanın fanlarında sorun olabilir.

Kasa hava alacak yerdeyse bu kadar ısınmamalı. Fanları elinizle artırarak dener misiniz? Belki otomatik ayarlarda çok düşük hızlarda dönüyordur. Eğer yine çözülmezse kasanın fanlarında sorun olabilir.
Elimle artıracağım şey ekran kartının fanlarıysa msı afterburner dan 65 e alıyorum

Kasanın camını çıkardım üste de iki tane fan takmayı düşünüyorum.

Kasa masanın üstünde. Ev o kadar sıcak da değil.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Kasanın camını söktüm şimdi biraz da olsa farkeder umarım. Bir de kasanın üstünde fan takılacak yerler varmış orayı daha yeni öğrendim oraya 2 tane iyi fan alsam farkeder mi acaba?
Çok etki edeceğini sanmıyorum. Ekran kartınız zaten sorunlu olduğu için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı