ASUS GTX 550 Ti ve Pentium E5200 darboğaz yapar mı?

MustafaOnur1

Centipat
Arkadaşlar benim işlemci Pentium E5200 ekran kartı HD 4300 CS GO'da 30 35 arası alıyorum en düşük ayarlarda acayip kasıyor gelelim benim soruya anakartım GA-P31-ES3g işlemcim Pentium E5200 güç kaynağı Vestel 300W ben Aliexpress'ten ASUS GTX 550 Ti almak istiyorum 1 ayda falan gelir herhalde neyse ben bu ekran kartını alsam benim anakarta uyar mı veya darboğaz yapar mı CS GO'da kaç FPS artar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim işlemci Pentium E5200 ekran kartı HD 4300 CS GO'da 30 35 arası alıyorum en düşük ayarlarda acayip kasıyor gelelim benim soruya anakartım GA-P31-ES3g işlemcim Pentium E5200 güç kaynağı Vestel 300W ben Aliexpress'ten ASUS GTX 550 Ti almak istiyorum 1 ayda falan gelir herhalde neyse ben bu ekran kartını alsam benim anakarta uyar mı veya darboğaz yapar mı CS GO'da kaç FPS artar?
Güç kaynağınızın yeteceğini düşünmüyorum. Sistemde darboğaz yok. PSU'unuz da 6pin ekstra GPU güç kablosu var mı? Yoksa 550 Ti kullanamazsınız. Sisteminiz için benim maksimum önerim 750 Ti olacaktır.

Aliexpressden kart almayın. Üzerine eklenen vergiler ile güncel fiyatlara geliyor. Hem 1 ay bekliyorsunuz hem garantiniz olmuyor.

vallaha pek bütçem yok ama r7 240 düşünüyordum cs go için başka oyun oynamam zaten :D ne dersin
Sadece CSGO oynayacaksanız evet R7 240 olabilir.Attığınız linkteki R7 240'ıda düşünebilirsiniz. Sizin attığınız daha güçlü modeli.
Link:

Sadece CSGO oynayacaksanız evet R7 240 olabilir.Attığınız linkteki R7 240'ıda düşünebilirsiniz. Sizin attığınız daha güçlü modeli.
Link:
kardeş çok soru sordum kusura bakma şey dicektim benim işemci e5200 ya hani ben bu ekran kartını aldıktan 1 2 ay sonra intel xeon e5450 almak istesem darboğaz olur mu çünkü aklımda o işlemci varda şimdiden sağol

kardeş çok soru sordum kusura bakma şey dicektim benim işemci e5200 ya hani ben bu ekran kartını aldıktan 1 2 ay sonra intel xeon e5450 almak istesem darboğaz olur mu çünkü aklımda o işlemci varda şimdiden sağol
Darboğaz olmaz ama Xeon R7 240'a fazla olur. Xeon aldığın zaman 1050 yada 1050 Ti'a yükseltmeni öneririm. Ne çok sorusu estağfurullah forum sorular için vardır 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı