ASUS GTX 680 DCIIT ile Crysis 3 FPS testi by uzalan

50 FPS'den aşağı inmiyordur. Oyun oynarken takılma falan olmuyor.

Fidelio moral bozucak birşey yok, doğru seçim yapmışsın.

Abi benim sorduğum frapsın FPS'ye etkisi olmadığını nasıl biliyorsunuz, nasıl test ettiniz? Emrah oyunu oynamıyıcaktım ama sen sorunca ben de merak edip yükledim. ForAnAngeL heralde senin kartın performansını hiç göremeyeceğiz!

- - - Güncellendi - - -

Dikkatimi çeken şey reload sıklığın oldu. Ben oynarken 1 adam öldürüyorum sonra değiştiriyorum. İğrenç bir alışkanlık bendeki de :D

Ben de aynıyım fakat oyunu sadece FPS değerleri için açtığımdan pek bi oyuna konsantre olamadım. Gözüm hep değerlerdeydi :)

Oyunu bitirdim ama beğenmedim. İki kadar güzel değildi. Grafikler güzel ama konu cacık olmuş, zorlama gibi... Sonunda Lawrance kendi formunda çıkıp görünmez oluyor, heralde 4. oyun çok farklı olucak :)

Cysis'in filmini bekliyorum, mutlaka birgün çekilicek eminim...

Hocam zaten açıkçası Crysis'i oynayan senaryosu için oynamıyor genelde. Üretenler de "harika senaryo olmalı" falan diye düşünmüyorlar. Adamlar bu oyunla belki de yeni nesil konsolların bile öyle her oyunda veremeyeceği görselliği verip PC oyunculuğunun her daim kral olduğu mesajını veriyorlardır belki bilemiyorum ama olay grafik ve fizik motoru yani başka bir şey değil bu seride.

Ama filmi çekilmeli bence de, harika gişe yapar.:)

Kardo doku çözünürlüğünü değiştirmek için oyunu yeniden açıp kapatman gerek. Sen Yüksek'ten Çok Yükseğe alıyorsun ama oyun senden yeniden başlatılmasını istiyor ama sen başlatmıyorsun. Doğal olarak Çok Yüksekte değil Yüksekte oynuyorsun :D Hani aldatmaca olmasın diye dedim ;)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı