Asus GTX 750 Ti Strix 300 W PSU Yeterli mi?

İslemcim intelcore i3 550 cpu 3.20 ghz anakartım pegatron ipmip h55gen kasada 2 tane harddisk takılı biri 7200 biri 5400 rpm 250W güç kaynağım var gtx750ti oc takabilirmiyim anakart pciexprees 16x yazim hatam varsa affola mobilden yazıyorum

yok bu kasada diyom 500 watt ile gtx750 ti strix alsam o kadar durum yok 6 aya 2 sinide yeni kasaya koyarım olmazmı böyle

Olur, ama hatırlatma, o ekran kartından, o işlemciyle tam performans alamayacaksınız, bundan dolayı ekran kartını filan suçlamayın, darboğazın zararları :)

İslemcim intelcore i3 550 cpu 3.20 ghz anakartım pegatron ipmip h55gen kasada 2 tane harddisk takılı biri 7200 biri 5400 rpm 250W güç kaynağım var gtx750ti oc takabilirmiyim anakart pciexprees 16x yazim hatam varsa affola mobilden yazıyorum

Maalesef, takamazsınız.

eyw ekran kartı zaten tam high ayarda falan oynamıcam 6 ay idare etsin yeter ekran kartı zarar mı verir yani

Ekran kartı zarar vermez, tam aksine ömrü kısalır ama misal o 6 ay için, 5 yıl ömrü var ise 1 yılı gidecek filan değil, ve de yüksek ayarlarda oynamayacak iseniz, çok bir kısalma olmaz, tahminimce maksimum 3 4 ay, belki o dahi olmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı