ASUS GTX 750Ti ve G3258 li Sisteme Eski 400watt PSU Yeter mi?

Hayır 6 pin giriş var GTX 750 Ti'da. Kendim kullandığımdan biliyorum.

@WarriorTR Buyrun bir tablo paylaşayım.

Isı ve Güç Özellikleri
Maksimum GPU Sıcaklığı (c)95 C
Enerji Tüketimi60 W
Önerilen Minimum Sistem Gücü (W)300 W
[TBODY] [/TBODY]
Sağolun, ASUS aldığım bu arada. 6 pin olayı demek benim HD5670 çalışıyorsa ASUS 750Tİ da çalışır demek oluyor değil mi ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...-geforce-dx11-ekran-karti.html?keywords=750ti

@JoyToyMe

Bildiğim kadarı ile HD5670 in ek olarak bir güç kablosuna ihtiyaç duymadan gereken elektriği PCI-E soketinden alıyor. Ancak GTX 750 Ti alırsanız güç kaynağından çıkan 6 pinli bir kabloya ihtiyacınız var çünkü GTX 750 Ti gereken elektriği PCI-E soketinden alamıyor.

Şöyle yeterlidir diyenler yok mu beni sinir ediyorlar. Ya adam eski psu demiş. Ne anlıyorsunuz bu laftan? Belki 200W veriyor çıkışından. İlla 400W diye 400W mu verecek? Arkadaşım git güç kaynağının resmini çek etiket kısmını burada paylaş ona göre yorum yapalım!

Bildiğim kadarı ile HD5670 in ek olarak bir güç kablosuna ihtiyaç duymadan gereken elektriği PCI-E soketinden alıyor. Ancak GTX 750 Ti alırsanız güç kaynağından çıkan 6 pinli bir kabloya ihtiyacınız var çünkü GTX 750 Ti gereken elektriği PCI-E soketinden alamıyor.
MSI versionu Pİn istiyor mu ?

Şöyle yeterlidir diyenler yok mu beni sinir ediyorlar. Ya adam eski psu demiş. Ne anlıyorsunuz bu laftan? Belki 200W veriyor çıkışından. İlla 400W diye 400W mu verecek? Arkadaşım git güç kaynağının resmini çek etiket kısmını burada paylaş ona göre yorum yapalım!

Arkadaşım öncelikle sakin olmayı bileceksin ! Ve +12V çıkışından 60W üstünde vereceği kesindir !

MSI versionu Pİn istiyor mu ?

Bilemiyorum ben ASUS kullanıyorum. Ama büyük ihtimalle o da istiyordur.

@Silinen üye

Cooler Master Rs-460 Elite Power 460W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar Bu yeterli olur mu ?

PSU marka model : AOPEN Z400-12AAB 350WATT (400peak)

$_57.JPG

3CCBF30316C946FF8B54F730D762200C.JPG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı